3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve druhém poločase


Branky


70. J. Zorkler , 88. J. Zorkler - 47. R. Hrdý , 80. R. Hrdý
8

Po velmi nudném prvním poločase se ve druhé půli diváci nenudili. Do střeleckých dostihů se zapojili Jakub Zörkler z Nymburka a Radek Hrdý v dresu Neratovic. Zápas nakonec dospěl až do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudná podívaná

První poločas utkání přinesl velmi dietní výkon od obou týmů. Hostující favorit se absolutně nedokázal dostat do tempa a kazil často kombinaci. Nymburk toho ale nebyl schopen využít, a tak se prvních 45 minut odehrálo bez vyložené šance. Byl to z obou stran především boj.

Dramatická přestřelka

Fotbalisté Neratovic vstoupili do druhého dějství aktivněji. Hned ve 47. minutě se radovali z gólu. Průnikovou přihrávku mezi stoperem a bekem využil Radek Hrdý a neratovičtí vedli - 0:1. Zdálo se, že tato branka hosty nakopne k lepšímu výkonu, ale opak byl pravdou. Neratovice si nedokázaly vypracovat trvalý tlak, soupeře nedorazily druhým gólem a tak přišel trest. V 70. minutě se po individuální akci prosadil nymburský Jakub Zörkler a domácí srovnali na 1:1.

 

O deset minut později daroval Neratovicím gól brankář Plaček. Při odkopu po malé domů nastřelil dobíhajícího Radka Hrdého a hosté vedli - 1:2.  Když už se zdálo, že i přes nepřesvědčivý výkon hosté dovedou zápas do vítězného konce, tak domácí poslali zápas do penalt. Po nedůrazném odkopu hostujících obránců, se dostali k míči nymburští. Po akci z levé strany se ke střele prosadil Jakub Zörkler a našel skulinku z postoji brankáře Dědka - 2:2. V 90. minutě navíc z přímého kopu záchránila od pohromy tyč Dědkovy branky.

 

Špatný výkon hostů nakonec nestačil na víc než bod. V penaltovém rozstřelu byli totiž úspěšnější hráči Nymburka a připsali si do vyrovnané tabulky bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
Jan Buryán - trenér: "První poločas byl z obou stran jalový a bojovný. Druhá půle začala špatně a inkasovali jsme. Podařilo se nám vyrovnat, ale po hrubé chybě gólmana jsme znovu prohrávali. Nakonec jsme ale gól dali a jsem moc rád za bod po penaltách. Zlomili jsme dlouhou neúspěšnou sérii. Dva body jsou pro nás zlaté"

FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
Václav Marhan - vedoucí mužstva: "Byl to pro nás smolný zápas. První půle se odehrála bez šancí. Dali jsme gól, vypadalo to dobře. Po naší chybě jsme nechali soupeře vyrovnat. Pak jsme šli díky hrubce domácího gólmana do vedení. Závěr jsme ale propásli. Nezvládli jsme to takticky a ztratili v Nymburku dva body."



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
P. Plaček [-] - O. Bejbl [-] , J. Zorkler [-] , M. Korec [-] , F. Vyskočil [-] , M. Čuřík [-] , P. Hobík [-] (83. M. Dudla [-] ) , M. Škarecký [-] (21. J. Dudek [-] ) , T. Dudla [-] , R. Novotný [-] (90. M. Kotek [-] ) , M. Bohdan [-]

FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
L. Dědek [-] - T. Chlumecký [-] , V. Vorasický [-] (71. L. Stýblo [-] ) , V. Regner [-] (68. R. Šulc [-] ) , J. Pajkrt [-] - M. Rejman [-] , P. Kalabiška [-] , L. Novák [-] (63. R. Kokoška [-] ) , M. Barták [-] - J. Moravec [-] (78. S. Hrechko [-] ) , R. Hrdý [-] -

ŽK: 45. M. Bohdan , 58. M. Čuřík - 80. R. Hrdý , 90. J. Pajkrt .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - ŠVAGR Tomáš, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: remíza

"Neratovice na úvod hladce přehrály Kladno a i z Nymburka si minimálně bod odvezou."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích