2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň zvítězila díky skvěle zvládnuté první půli


Branky


8

Domácí Hostouň po naprostou většinu zápasu jednoznačně přehrávala hosty z Chomutova. Vstřelila dva rychlé góly a další šance neproměnila. V závěru ale vypadla z role a chomutovští se hnali za vyrovnáním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Hostouně

Domácí favorit se do svého soupeře zakousl od první minuty. Bylo zcela jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Hostouňští fotbalisté kombinovali na polovině Chomutova a začaly z toho pramenit šance. Ve 12. minutě po hezké zpětné přihrávce Kulhavého se trefil Lukáš Vegricht - 1:0. O šest minut později se přeměnil z role nahravače ve střelce Kamil Kulhavý a bylo to o dva góly.

 

Domácí měli průběh utkání plně ve své moci a chomutovští mohli být rádi, že poločas skončil jen 2:0. Dobrý výkon podával také hostující brankář Radim Švejda, který držel naděje hostů na bodový zisk.

Finiš Chomutova body nepřinesl

S velmi komfortním dvougólovým náskokem nastupovali domácí fotbalisté do druhé půle. Mohlo se zdát, že díky tomuto faktu jejich převaha nebyla tak drtivá jako v první půli a že vsadili na defenzivnější způsob hry. Postupem času ale domácí vypadli z role. Jako by se přetrhla nit. Chomutov poločasová pauza dokonale nabudila k zajímavému výkonu a domácí se trápili. Byl to brankář Czehowsky, který musel zachraňovat domácí po jednom samostatném úniku chomutovských.

 

Chomutov svoji převahu stupňoval a korunoval gólem v 86. minutě. To se povedenou střelou prezentoval nejzkušenější hráč na trávníku Patrik Gedeon - 2:1. Hostům ale chyběl čas. Do útoku vrhli všechny své síly, ale ke vstřelení vyrovnávací branky to nevedlo.

 

Hostouň si tak i přes závěrečný výpadek připsala tři body a vyhoupla se opět do čela tabulky divize B.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - vedoucí mužstva: "První poločas proběhl výsledkově celkem podle našich představ. Dali jsme dvě rychlé branky, měli jsme tak další nebezpečné situace. Míč jsme měli častěji pod kontrolou. Ve druhé půli jsme se ale nechali ukolébat pasivní hrou soupeře. V posledních 10 minutách jsme se strachovali o výsledek. Po hrubé chybě jsme navíc dostali gól, ale nakonec jsme nervózní závěr zvládli."

FC Chomutov, s.r.o.
Radek Zaťko - jednatel: "Zápas rozhodl první poločas, který jsme propásli. Soupeř šel zaslouženě do vedení po našich dvou hrubých chybách. Ve druhém poločase jsme srovnali hru. Povedlo se nám ale jen snížit a víc jsme nestihli."



Sestavy


Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - V. Laušman [-] , L. Vegricht [-] (77. Š. Hájek [-] ) , J. Kabele [-] , K. Kulhavý [-] (92. D. Věchtík [-] ) , M. Vojtěšek [-] , O. Křižka [-] (71. T. Marek [-] ) , K. Charvát [-] , P. Trapp [-] , R. Dosoudil [-] (77. D. Viduna [-] ) , M. Vašák [-]

FC Chomutov, s.r.o.
R. Švejda [-] - P. Gedeon [-] , L. Svoboda [-] , M. Klimeš [-] , T. Kunart [-] , T. Janošík [-] , D. Hána [-] , J. Maršálek [-] (75. T. Svoboda [-] ) , J. Hyneš [-] (46. F. Turek [-] ) , M. Chaloupka [-] , M. Boček [-]

ŽK: 40. R. Dosoudil - 32. T. Janošík , 42. T. Kunart , 73. F. Turek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hodek Jakub - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

"Hostouň v boji o postup doma zvítězí. Musí si však dát pozor na nejlepšího střelce soutěže Bočka."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích