Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brandýs ovládl druhý poločas a zaslouženě vyhrál


Branky


10

Fotbalisté Brandýsa nad Labem vstoupili do jarní části vítězně, když zlepšeným výkonem ve druhé půli porazili Ostrov. Vyrovnaný byl pouze první poločas, ale po změně stran se zápas stal jasnou záležitostí domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj s větrem s minimem šancí

První poločas zápasu v Brandýse nad Labem mnoho zajímavých situací divákům nenabídl. Výjimkou byla situace hned ze 13. minuty, kdy se prosadil po rychlém kontru a zaváhání obrany hráč Ostrova František Nedbalý - 0:1. Hra se poté odehrávala převážně mezi vápny a nikdo si žádnou vyloženou příležitost nevytvořil.

 

Domácí favorit se dostával do tempa velmi pomalu. Ve 42. minutě už ale domácí fanoušci mohli slavit. Po centru do vápna se nejrychleji zorientoval kapitán Folwarczny a vyrovnal na 1:1. Za nerozhodného stavu se šlo do kabin.

Dominance Brandýsa

Do druhé půle vletěli domácí jako uragán. Hosté z Ostrova si nedokázali poradit s herním projevem Brandýsa, který řídil výborným výkonem kapitán David Folwarczny. Během 20 minut rozhodli domácí o zápase. Nejprve po rohovém kopu Prokopa vstřelil gól Miroslav Baloun - 2:1. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 68. minutě se situace opakovala a Jan Stross se opět prosadil po skvěle zahraném rohu Prokopa.

 

Hosté se v druhé půli převážně bránili a na zvrat už jim nezbývaly síly. V 82. minutě jim navíc hřebíček do rakve zasadil Brandýs dalším gólem. Ve formě hrající Prokop dostal míč po uvolnění Dosoudila a uzavřel gólový účet zápasu - 4:1.

 

Fotbalisté Ostrova předvedli sympatický výkon, ale bohužel pro ně jen v prvním poločase. S přibývajícím časem se projevila kvalita domácího kádru, kterou korunovali hráči Brandýsa čtyřmi brankami.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem, z.s.
Petr Špaček - člen výboru: "Určitě jsme spokojení. První poločas nebyl tak dobrý, hrálo se s minimem šancí. Ve druhém poločase jsme už ale přidali a zápas byl zcela v naší režii. Ostrov může být rád, že nedostal více gólů."

FK Ostrov, z.s.
Ivan Filip - trenér: "Utkání velmi ovlivnil vítr a těžký terén na hřišti v Brandýse. Rychle jsme se ujali vedení, což nám vyhovovalo. Nehrálo se moc pohledné utkání, byl to především boj. Bohužel jsme vedení neudrželi do poločasu. Do druhé půle jsme vstupovali s cílem udržet alespoň remízu, ale to se nám nepovedlo."



Sestavy


FK Brandýs nad Labem, z.s.
J. Janáček [-] - P. Malý [-] , M. Baloun [-] , M. Stross [-] (87. L. Pechač [-] ) , J. Reichert [-] (67. F. Braborec [-] ) - M. Dosoudil [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , J. Prokop [-] , M. Kubeš [-] (79. M. Urban [-] ) - O. Hamada [-] (46. F. Klíma [-] )

FK Ostrov, z.s.
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] (73. J. Liška [-] ) , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] , M. Rašman [-] , F. Nedbalý [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , M. Matoušek [-] , L. Jankovský [-] (67. L. Plos [-] ) , J. Janda [-]

ŽK: 86. J. Janáček - 86. F. Nedbalý .
Místo: Spořilov. Počet diváků: 222. Rozhodčí: Baum Tomáš - KOLÁTOR Petr, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

Tady by se mělo jednat o jednoznačnou záležitost v podání Brandýsa. Zkušenosti jsou na straně domácího týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích