0:2
(0:1)
39. D. Hanek (vl.)
81. R. Kalod
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 10:00

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbuzany vytěžily ze zápasu maximum


Branky


39. D. Hanek (vl.) , 81. R. Kalod
10

Domácí hráči Meteoru i přes velkou snahu a množství šancí vyšli z tohoto zápasu naprázdno. Hlavní příčinou prohry byla slabá produktivita a spolehlivý výkon zbuzanského brankáře Víška. I přes velmi nepříjemné počasí se hrál svižný a na šance bohatý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól otřásl domácím týmem

Začátek utkání byl z obou stran povedený. Týmy se střídaly v útocích a bylo znát, že oba chtějí vyhrát a prezentovat se aktivní hrou. Meteor se postupem času dostával stále více na dostřel brankáři Víškovi, ale ten spolu se svojí obranou odolával. 

 

Zlom v utkání nastal těsně před poločasovou přestávkou. Po rychlé akci hostů si střílený centr ze strany do vlastní branky nešťastně srazil David Hanek a Zbuzany se dostaly do vedení 1:0. Domácí tento gól poznamenal a konec poločasu se dohrál v režii fotbalistů ze Zbuzan.

Meteoru nebylo souzeno vstřelit branku

Meteor do druhého poločasu nastoupil s vědomím, že pokud chce pomýšlet na bodový zisk, musí jednoznačně vstřelit branku. A od začátku se o to evidentně snažil. Hráči domácího celku zatlačili hosty, hráli s vysokým nasazením a měli míč častěji ve svém držení. 

 

Hlavním problémem pro fotbalisty Meteoru byla jejich horší finální fáze. Ani jedna z řady velmi nebezpečných standartních situací gólem neskončila. Někdy už gól visel na vlásku, ale hostující obrana v čele se zkušeným brankářem Víškem neinkasovala. Hráči domácího Meteoru se uchýlili ke hře vabank, ale ke kýženému gólu to i přes veškerou snahu nevedlo.

 

Naopak v závěru zápasu se projevily velké zkušenosti a individuality na straně Zbuzan. V 81.  minutě podnikli zbuzanští rychlý kontr do otevřené obrany a poté co Václav Ježdík vysunul Richarda Kaloda si zkušený kanonýr s ligovými zkušenostmi věděl rady. Zasekl míč přes Frohnu a střelou podél brankáře Šrámka pečetil výhru Zbuzan v poměru 2:0.

Pro domácí je tento výsledek krutý, ale zkušený výkon Zbuzan si rozhodně zaslouží slova chvály.



Ohlasy k zápasu


FK Meteor Praha VIII B
Jindřich Tichai - trenér: "Jsme samozřejmě nespokojeni s prohrou, ale herní projev byl dobrý. Po většinu zápasu jsme byli jednoznačně lepší, vytvářeli jsme si tlak. Měli jsme tam několik zajímavých standartních situací a slibných šancí, ale bohužel naše finální fáze byla špatná. Rozhodlo se v obou vápnech. Soupeř byl efektivnější a já mu k vítězství gratuluji."

FK Zbuzany 1953
Jaromír Jindráček - trenér: "Můžeme být spokojeni s výsledkem i s hrou. Zápas se hrál v opravdu náročných podmínkách, nebylo to nic jednoduchého. V zápase jsme byli lepším týmem a kontrolovali jsme hru."



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - K. Holeček [-] , P. Jankú [-] , V. Schulz [-] , J. Havel [-] , T. Bím [-] , C. Ezeala [-] (84. V. Junek [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , L. Budějský [-] (84. M. Jaroš [-] ) , J. Sůra [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] , M. Lička [-] (87. S. Hřebeček [-] ) , L. Bielesz [-] , R. Šírl [-] , J. Kordiák [-] (69. V. Přeučil [-] ) , M. Lohoyda [-] (59. M. Říha [-] ) , O. Kejha [-] , V. Máče [-] , D. Matějka [-] , V. Ježdík [-]

ŽK: 66. J. Kordiák , 77. V. Přeučil .
Místo: Bedřichovská UMT. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Haleš Vladan - ŠOB Aleš, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: remíza

Zbuzany na podzim ve venkovních zápasech nebyly tak silné. Meteor je určitě o nějaký bod obere. Tipuju remízu a rozhodně opět penaltová loterie.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů