2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Most doma po nevýrazném výkonu ztratil 2 body


Branky


10

Mostečtí fotbalisté začali první poločas dobře a dostali se do vedení. Další velké přiležitosti ale nevyužili a soupeř ve druhé půli utkání otočil. Nakonec po hezké akci 13 minut před koncem srovnali domácí na 2:2, ale po penaltách si bonusový bod připsali fotbalisté Libiše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý mostecký začátek

Úvod utkání patřil domácím. Prvních 15 minut nepouštěli hosty do hry a kontrolovali průběh. Za stavu 0:0 se prezentoval svou typickou jedovatou střelou domácí Macháček, ale nastřelil jen břevno. Postupem času ale hra domácách začala upadat, do karet jim nehrál ani vítr, který jim často znemožňil jejich útočné snažení. Ve 33. minutě ale domácí sehráli krásnou kombinační akci po ose Rilke - Králík - Vait, kde posledně jmenovaný střelou na přední tyč pokořil brankáře Brožka. 

 

Když už se zdálo, že vše zajímavé se v první půli odehrálo, dostal se do tutové šance Michal Macháček. Ten ale z malého vápna trestuhodně přestřelil.

Libiš po přestávce přidala a byla odměněna

Druhý poločas začal pro mostecké fotbalisty smolně. Po prohraném souboji ve středu hřiště se dostali do slibné akce hosté z Libiše a Pavel Macháček zužitkoval zpětnou přihrávku ze strany - 1:1. V zápětí se měnilo skóre znovu. Centr ze strany uklidil za bezmocného brankáře Hanuse z malého vápna Pavel Tylšar a Libiš vedla. 

 

Na kopačky domácích se vnesla nejistota a zejména mladší hráči působili nervózně. Mostečtí úplně vypadli z role a nebyli schopni déle podržet míč a kombinovat. Domácí exligista Emil Rilke výborně kopal standartní situace, ale spoluhráči jeho pobídky nevyužili ke skórování. Pro Most zachránil alespoň bod Michal Macháček, který dostal kasnou přihrávku od Králíka a zblízka už se nemýlil.

 

Ani jeden z týmů už neměl na to, aby zápas překlopil na svou stranu, a tak došlo k penaltové loterii, ve které byli úspěšnější hráči Libiše.



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Dušan Tesařík - trenér: "Z naší strany panuje rozhodně nespokojenost. Až na pár ojedinělých akcí jsme nehráli vůbec dobře. Na hráčích byla znát nervozita a místy až křeč. Tři až čtyři hráči podali podprůměrný výkon. I přes špatný výkon jsme mohli vyhrát, ale naše vyložené příležitosti jsme nevyužili."

TJ Sokol Libiš
Václav Havel - asistent trenéra: "Pro nás je dnešní výsledek úspěch, se ziskem dvou bodů jsme spokojeni. Dnešní zápas byl i vinou větru především boj s řadou nepřesností a zkažených přihrávek. Za začátku jsme nevyužili dvě šance, jinak se nám celkově dařilo. Zápas byl vyrovnaný, remíza je spravedlivá."



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
P. Hanus [-] - J. Kotlan [-] , J. Vaněk [-] , M. Vait [-] , M. Tancoš [-] , D. Kasal [-] , J. Králík [-] , E. Rilke [-] , P. Linka [-] , M. Macháček [-] , J. Zigmund [-] (69. D. Valenta [-] )

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , J. Škoda [-] (34. T. Vaněk [-] ) , P. Tylšar [-] (87. T. Kvída [-] ) , P. Macháček [-] , M. Šobr [-] (83. P. Dušek [-] ) , J. Vetešník [-] , V. Stibora [-] , P. Očovan [-] , L. Bíba [-] , P. Dobrovolný [-] (89. D. Kaiser [-] )

ŽK: 50. M. Vait - 86. T. Vaněk .
Místo: FS Josefa Masopusta UMT. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

Mostecký FK musí dělat body hlavně doma, aby opustil sestupové pozice. V tomto zápase zvítězí minimálně o dva góly.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů