O. Šípek 58. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

28.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta nakonec pomohla Vltavínu protrhnout sérii domácích ztrát, Dobrovice popáté v řadě nedala branku


Branky


58. O. Šípek (p.)
16

Pražané už nutně potřebovali doma bodovat naplno, jelikož v předchozích třech zápasech v Holešovicích posbírali jen 4 body za dvě výhry po penaltách. Zdálo se, že k tomu měli odeálního soupeře. Dobrovice totiž 4x za sebou nedokázala skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vltavín si očekávanou převahu nevytvořil, Dobrovice párkrát zahrozila, ale stav se neměnil

Kdo očekával jasnou záležitost a tlak domácích od úvodních minut, musel být velmi překvapen. Obraz hry totiž nenasvědčoval, že by šlo o utkání týmu usilujícího o špičku třetí ligy. Hráči Vltavínu si často nerozuměli v kombinaci a málokdy si dokázali přesně přihrát alespoň čtyřikrát za sebou. Následoval tak trest v podobě akce dobrovických, na jejímž konci stál kanonýr Volf, jehož střela jen těsně minula Koblencovu svatyni.

 

Domácím se pak přeci jen podařilo překonat obrannou vozbu hostů a Špaček si to pádil sám na golmána Truksu, ale zaváhal a nepřekonal ho. V 22. minutě se opět připomněl Volf, který hlavou o kousek minul. Hned za pár minut přišla další ojedinělá akce domácích, na jejímž konci postupoval Eichler z boku na brankáře Dobrovice, ale nechal znovu Truksu vyniknout. V 30. minutě pak rozezněl konstrukci dobrovické branky Šípek, když zakroutil míč ze standardky na přední spojnici. Jak bylo vidno, vltavínský špílmachr byl při chuti a za dvě minuty pálil opět, tentokrát jeho pumelenice prosvištěla jen těsně vedle zadní šibenice.

 

Gól nakonec padl, jenže hlavička Volfa z 37. minuta uznána být nemohla, jelikož si forvard Středočechů pomohl faulem. Hned o minutu později ještě do třetice střílel Šípek, ale domácí se radovat nemohli, jelikož míč se jen otřel o břevno a zapadl za bránu Dobrovice.

Diskutabilní situace přinesla pokutový kop, Šípek tak nakonec Pražanům vystřelil důležité body

Druhý poločas nepřinesl významné zlepšení herního projevu domácích, i když v kabině musely zaznít důrazná slova. Přesto se holešovičtí dostali do slibné šance, když po deseti minutách střídající Zoubek vyprášil rukavice dobrovického gólmana. Následoval rohový kop, po němž přišla klíčová situace duelu. Vltavínští zkoušeli signál, který nevyšel, ale míč se odrazil znovu k Veselému, který se v souboji o něj srazil kopačkami s Osvaldem. Sudí byl blízko a jednoznačně ukázal na puntík, načež ho zavalili snad všichni dobrovičtí hráči s protesty. Rozhodčí však zůstal neoblomný a Šípek nabídnutou příležitost využil a poslal domácí v 58. minutě do vedení.

 

Vyrovnat mohl v 64. Kühnel, ale o metr minul. Dobrovice se tlačila dopředu a vytvořila si převahu, s které se domácí těžko vymaňovali. Ve vápně Pražanů pak nastaly asi dva sporné momenty, kdy hosté žádali rovněž penaltu. Rozhodčí ale tyto situace jako penaltové nevyhodnotil. Pískl však po zásluze dobrovickým trestný kop z nějakých 20 metrů, který Osvald kroutil k tyči přes zeď, ale Šípek předvedl i dobrý obranný zákrok a míč odvrátil. Zákrok dne pak vytasil Koblenc v 88. minutě, když s notnou dávkou štěstí chytil hlavičku na zadní tyči volného Routka. To bylo vše a Vltavín uhájil těsné vedení až do konce, byť by si hosté minimálně vyrovnání zasloužili.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , D. Podzimek [-] , J. Špaček [-] , J. Eichler [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , L. Veselý [-] , B. Abena [-] , T. Rada [-]

FK Dobrovice
F. Truksa [-] - M. Routek [-] , J. Sodoma [-] , M. Volf [-] , L. Kühnel [-] , M. Petrlák [-] , R. Žaloudek [-] , J. Petlička [-] , P. Klain [-] , O. Soběslav [-] , T. Osvald [-]

ŽK: 57. T. Osvald , 78. O. Soběslav .
Počet diváků: 216. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra domácích

Vltavín je doma velmi silný, navíc za ně hraješ ty (smích). Myslím, že zvítězíte!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích