T. Tenkl 69.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

27.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary v závěru vyrovnaly duel s Domažlicemi, za penalty pak braly i bod navíc


Branky


12

Západočeši zajížděly na půdu Velvar s vědomím tří výher za sebou a zajisté chtěly tuto sérii natáhnout. Jejich protivník naopak zažíval výsledkovou krizi, kterou ale přeťal na hřišti Vltavínu, kde to nikdo nečekal. Proto se chtěl domácí Slovan vytáhnout i proti dalšímu favoritovi.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů zmrazil domácí, ti odpověď do poločasu nenašli

Hostující Domažlice do utkání vlétly lépe a hned v 9. minutě byly za útočnou invenci oceněni, když se do černého trefil Čihák. Velvary se sice snažily s výsledkem něco udělat, ale narážely na vzornou obranu hostí, která dovolila jen náznaky šancí. Ke konci poločasu se začalo jiskřit v osobních soubojích a rozhodčí musel tasit čtyřikrát žlutý kartónek. Gól už ale nepadl a tak šli Západočeši do kabin značně spokojenější.

V polovině druhého poločasu přišlo vyrovnání domácích, zápas nakonec dospěl do remízy

Domácí vstoupili do druhé půle očividnou snahou vyrovnat, ale dlouho se jim to nedařilo. Po dvaceti minutách domácí kouč oživil hru dvojitým střídáním a to padlo na úrodnou půdu. Chvíli na to totiž velvarští aktivitu zúročili gólem, když vyrovnával v 69. minutě Tenkl. Do konce zápasu se už jen rozdalo pár žlutých karet a zápas celkem zaslouženě dospěl do remízového konce.

Pevnější nervy měli domácí exekutoři, Velvary porazily Domažlice na penalty

Na pokutové kopy se lépe zkoncetrovali domácí hráči, jelikož všichni dokázali Brycha překonat. Zato dva domažličtí hráči nedali, takže na penalty v poměru 4:2 brali dodatečný bod domácí.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - P. Kovařík [-] , M. Obrtlík [-] , J. Ludvík [-] , T. Nosek [-] - M. Polák [-] (65. J. Kalaš [-] ) , T. Tenkl [-] , B. Havel [-] , L. Vopat [-] - M. Müller [-] (65. V. Pavlíček [-] ) , J. Kafka [-] (81. M. Doležal [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , F. Dvořák [-] , M. Hrubý [-] , P. Došlý [-] (73. M. Rychnovský [-] ) , P. Mužík [-] (76. T. Arzberger [-] ) , D. Brabec [-] (62. D. Skopový [-] ) , J. Matas [-] (88. J. Teršl [-] ) , M. Mlynařík [-] , F. Čihák [-] , J. Vais [-] (56. D. Černý [-] )

ŽK: 31. B. Havel , 63. M. Obrtlík , 70. J. Kafka , 78. T. Tenkl - 40. F. Čihák , 41. P. Mužík , 45. J. Matas , 90. F. Dvořák .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Radina Marek - MATOUŠEK Lukáš, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Daniel Zelenka
Tip experta: remíza

Zde očekávám šance na obou stranách s mírnou převahou Domažlic. V konečném výsledku bych přihlédl k výhodě domácího prostředí Velvar a tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů