Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

27.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Sokolů vyzněl jednoznačně pro hosty, Živanice odvážejí z Brozan jasné vítězství


Branky


12

Díky dobrým výsledkům mužstva z Karlových Varů se Brozany propadly na nelichotivé posledná místo tabulky. Aby se z něj vyškrábaly, měly by sbírat body. To se jim povedlo naposledy doma s Královým Dvorem a to samé chtěly předvést proti Živanicím. Ty z posledních třech zápasů vytěžily jediný bod, takže měly co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup hostů z Živanic, třemi góly během poločasu zápas rozhodli

Hosté ze Živanic dominovali zejména v první půli, kdy během půl hodiny opanovali utkání třemi zásahy. První branku vstřelil Petrus už v 10. minutě, když se po velké chybě brozanské obrany zjevil zcela sám před gólmanem Lipšem a z blízkosti jej překonal. O dvě další branky se postaral útočník Štěpánek, který v rozmezí pěti minut poslal Živanice do zcela bezpečného vedení o tři branky. Nejprve vystřelil z malého vápna přesně mezi nohy domácího brankáře. Podruhé pak po brejku překonal domácího gólmana peckou z úrovně velkého vápna. Prakticky po 45 minutách bylo rozhodnuto.

Domácí se už nezmohli ani na kosmetickou úpravu stavu, hosté vedení o tři branky udrželi

Druhý poločas už se víceméně dohrával jen z povinnosti. Přesto mohli hosté skórovat i v něm. Velkou příležitost ke zvýšení měl obránce Staněk. Domácí vážněji ohrozili branku Živanic prakticky jen jednou, ale branku to nepřineslo. Takže souboj Sokolů podstatně lépe vyšel hostům.

 

Zdroj: sokolzivanice.webnode.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Živanice
Trenér Roman Oliva: "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Hýřili jsme aktivitou a domácím jsme vůbec nic nedovolili. Vypracovali jsme si pohledné akce, které jsme proměnili. Po změně stran jsme si vedení kontrolovali s důrazem na udržení čistého konta. Dostali jsme se ještě několikrát do zakončení, ovšem výrazné vedení jsme už nenavýšili."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Mešič [-] , P. Berger [-] (77. . Diarra [-] ) , C. Chukwuma [-] , J. Stehlík [-] , I. Šollar [-] , D. Farkaš [-] , M. Studecký [-] , P. Eliáš [-] (46. D. Petryk [-] ) , T. Maigini [-] , T. Bubeníček [-]

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - R. Gorol [-] , P. Košťál [-] , J. Nikodem [-] (62. D. Pánek [-] ) , M. Staněk [-] , P. Štěpánek [-] (72. P. Motyčka [-] ) , D. Petrus [-] (82. F. Pánek [-] ) , M. Hundák [-] (77. J. Gašpar [-] ) , M. Buriánek [-] , M. Ptáček [-] , L. Polák [-]

ŽK: 66. D. Farkaš - 85. M. Buriánek .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - SEVERÝN Vojtěch, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Daniel Zelenka
Tip experta: remíza

Souboj týmů ze spodních pater tabulky. Brozany budou chtít vyhrát další domácí zápas, avšak Živanice budou vyrovnaným soupeřem. Proto tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích