Z. Vrňák 66. (p.)
M. Turek 73.
2:1
(0:1)
33. D. Kůžel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 10:15

27.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov konečně protrhnul černou sérii, doma si poradil s Královým Dvorem


Branky


66. Z. Vrňák (p.) , 73. M. Turek - 33. D. Kůžel (p.)
12

Benešov měl za sebou velice těžký los, kdy se utkal postupně se čtyřmi týmy z horní pětky tabulky. Ani jednou nebodoval, což chtěl napravit doma proti Cábelíkům, kteří naopak už špatnou sérii mají za sebou a v posledních pěti zápasech dokázali třikrát bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta, kterou svět neviděl, zajistila poločasové vedení Cábelíkům

Hlavní postavou duelu byl v prvním poločase nejspíše hlavní arbitr. Diskutabilní byl už jeho zásah do hry hned na počátku, když ve 2. minutě po skórování domácího Hampla odpískal útočný faul, takže gól neplatil. Následující minuty byl zápas otevřený a Benešov byl o něco lepším a aktivnějším mužstvem.

 

Pak přišla 33. minuta, Králův Dvůr rozehrával standardní situaci, do zakončení hlavou se v pokutovém území Benešova tlačil hostující Novák, ale na míč nedosáhl. Nikdo na hřišti v tu chvíli nepochyboval, že budou rozehrávat od brány domácí. V tu chvíli však hlavní rozhodčí opět zasáhl do hry, když písknul pokutový kop ve prospěch hostů. Ti sice chvíli také nechápali, ale poté bezpečně Kůžel proměnil pokutový kop.

 

 

Zbytek poločasu se již odehrál v emocích a pod vlivem penaltové situace. Hosté vedení udrželi a domácí tak museli o poločase vymýšlet, co se stavem provedou.

Obrat Benešova, který díky dvěma gólům protrhl černou sérii a konečně zvítězil

Ve druhém poločase byli benešovští již jasně lepším týmem, ale skórovat se jim podařilo až v 66. minutě, taktéž z penalty, která byla rovněž diskutabilní. Exekuce penalty se ujal kapitán Vrňák a bezpečně proměnil.

 

V tlaku na soupeře domácí neustávali a nakonec byli odměněni, když ho završil vítěznou brankou Turek v 73. minutě. Králův Dvůr měl posléze i šanci na vyrovnání stavu, ale nepovedlo se mu vsítil branku. Tím pádem se Benešov mohl konečně po dlouhé době radovat z výhry.

 

Zdroj: skbenesov.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Brankář Nicolas Rotbauer: "Zápas ovlivnil výkon rozhodčího, který byl opravdu nepovedený. Odvolal náš regulérní gól a pak jsme inkasovali z vymyšlené penalty. Díky tomu jsme se ale semkli a ukázali sílu a co v týmu je. Věřili jsme, že to dokážeme otočit. Objektivně přiznávám, že penalta v náš prospěch byla taky sporná. Bylo však vyrovnáno. Vítězný gól jsme si podle mě zasloužili, protože jsme měli jako obvykle šancí tak na dva zápasy. Kluci hráli skvěle, kombinačně jsme byli lepší a v defenzivě jsme nedělali zbytečné chyby. Shrnuto podrtrženo to byl nakonec povedený zápas."

FK Králův Dvůr
Kapitán Jakub Balšánek:



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , Z. Vrňák [-] , O. Rataj [-] , D. Pedro [-] , D. Filip [-] - V. Engelmann [-] (92. F. Zoubek [-] ) , O. Brokeš [-] (73. A. Lauricella [-] ) - P. Hampl [-] (67. M. Azilinon [-] ) , P. Švantner [-] (90. O. Urban [-] ) , M. Turek [-] (81. M. Lauricella [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Bouček [-] , D. Kůžel [-] , J. Sedláček [-] , D. Dolák [-] , M. Petr [-] , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , M. Hejda [-] (90. J. Bíba [-] )

ŽK: 33. D. Pedro , 83. M. Lauricella - 65. J. Sedláček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Váňa Josef - MACHÝČEK Lukáš, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Daniel Zelenka
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnaný zápas. Věřím, že vyhrajeme stejně jako v podzimním duelu. Ostatní tipy ať mi klidně nevyjdou, ale tento ať prosím vyjde (úsměv).

Tip: remíza

Tip: výhra domácích