1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

27.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy zakončily anglický týden ziskem jediného bodu, Dobrovice je po remíze porazila na pokutové kopy


Branky


12

Lídra soutěže ze Záp nezastihly poslední kola v ideální formě, jelikož nejprve padl senzačně doma s Karlovými Vary a poté vyšel naprázdno i na Vyšehradě. Dobrovice tak chtěla využít horšící se psychiky soupeře a uštědřit červenobílým další lekci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Zápy své snažení v gól nepřetavily, domácí Volf je pak na konci půle vystrašil nastřelenou tyčí

Utkání začalo svižně a zejména Zápy se hnaly za vedoucím gólem. Hned v 11. minutě si Svoboda po skvělé přihrávce J. Jelínka posadil obránce na zadek a protáhl se až před brankáře Bartoše, tváří v tvář ho však po zemi nepřekonal. Z dorážky pak vysoko přestřelil Matějka. O dvě minuty později přišel další skvělý zákrok domácího brankáře, když po rohovém kopu zpod břevna jednou rukou vyškrábl prudkou hlavičku Dubna.

 

V 15. minutě se J. Jelínek, jehož v přípravě zkoušela prvoligová Boleslav, probil přes Routka a zblízka chtěl obstřelit Bartoše. Nemířil však přesně. Hosté v této fázi utkání zatápěli pod kotlem, první šance domácích přišla až v 38. minutě a od skórování je ale dělilo jen pár centimetrů. Volf utekl Pávkovi a své sólo ozdobil parádní střelou kolem brankáře Frydrycha, jehož zachránila tyč. Pomyslně tak odzvonilo šancím v první půli a do šaten se šlo bez branek.

Karta se zcela obrátila, k vítězství měly nakonec blíže domácí, ale gól nakonec nepadl

Brankovou konstrukci zápského brankáře trefila i první šance domácích ve druhém poločase. To Osvald zakončil rychlý brejk výstavní střelou, která olízla břevno Frydrychovy brány. V 55. minutě Osvaldův hezky zakroucený roh hlavičkoval Sodoma napříč bránou těsně vedle zadní tyče. Zatímco v prvním poločase měli šance převážně zápští fotbalisté, ve druhém poločase se karta úplně obrátila.

 

V 67. minutě Volf ideálně křížnou přihrávkou uvolnil Sodomu, který postupoval ze strany sám na brankáře a znovu těsně minul zadní tyč. To byla poslední závěžnější sitauce utkání, ke slovu se tak dostali penalty, v případě dobrovických již počtvrté z posledních šesti utkání.

Dobrovický Bartoš hrdinou rosztřelu, chytal i skóroval, takže Dobrovice bere druhý bod

V rozstřelu se nemýlil ani jeden z pěti dobrovických střelců včetně brankáře Bartoše, zatímco zápský Hašek ve druhé sérii zaváhal. Bod navíc tak zůstal u cukrovaru v Dobrovici.

 

Zdroj: fkdobrovice.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Záložník Miroslav Petrlák: "Prvních dvacet minut byly Zápy aktivnější, sbíraly odražené balóny a měly velké šance ke vstřelení gólu. Pak jsme se jim herně vyrovnali a dokázali jsme si vytvořit také velké šance, největší měl Mára Volf, který trefil tyč, když se řítil z úhlu sám na bránu. Druhý poločas byl velmi vyrovnaný a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Řekl bych, že herně jsme v tu chvíli byli aktivnější my. Nakonec zápas došel do penalt, kde jsme měli větší štěstí než hosté a urvali jsme o bod více než oni (úsměv)."




Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , J. Sodoma [-] , L. Kühnel [-] , T. Osvald [-] (80. A. Fotr [-] ) , M. Petrlák [-] , R. Žaloudek [-] , J. Petlička [-] (80. P. Bernát [-] ) , P. Klain [-] , O. Soběslav [-] , M. Volf [-] (73. P. Tvaroha [-] )

SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (88. M. Macek [-] ) , R. Jukl [-] (73. T. Fabián [-] ) , V. Svoboda [-] (87. V. Hron [-] ) , P. Putz [-] (62. . Dias [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Jelínek [-] , F. Hakl [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 17. R. Žaloudek , 27. T. Osvald , 84. J. Sodoma , 87. P. Tvaroha - 22. M. Jelínek , 41. P. Putz .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Daniel Zelenka
Tip experta: výhra hostů

Zápy budou chtít napravit lehce nečekané předešlé dvě prohry a do utkání dají všechno. Věřím tedy, že si odvezou 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů