Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 10:30

27.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín napravil blamáž z minulého kola, třemi zásahy v druhém poločase zničil Karlovy Vary


Branky


12

Vltavín zažil minulé kolo hodně nešťastný zápas. Vyloučení, neproměněná penalta za vyrovnaného stavu a nezvládnutý zavěr s dvěma inkasovanými góly z brejků stály holešovické očekávané body. Reparát chtěli složit zelení na hřišti karlovarské Slavie, která se ale v posledních kolech stala postrachem favoritů, jelikož doma na penalty předčila Radotín a v přestřelce v Zápech dokonce brala body všechny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod poločasu pro Vltavín, závěr pro Karlovy Vary

Pražané po dlouhé cestě nelenili a hned od úvodu diktovali tempo hry. Karlovy Vary spoléhaly na rychlé kontry a chyby v rozehrávce hostů. Ti ale v úvodu hráli přesně a začali si brzy vytvářet šance. V 19. minutě přišla krásná akce vltavínských, když dlouhý pas za obranu doběhl Veselý, předložil zpětnou přihrávku Šípkovi a ten z první levačkou vymetl šibenici s odrazem od břevna. Míč sice po odrazu na zem vyletěl z brány, postranní měl ale jasno a signalizoval branku. O tři minuty později mohl Veselý přidat k asistenci i gól, obešel Cháru ale z téměř úhlu už nezamířil do odkryté klece. Uběhly další tři minuty a namlsaný Šípek zkoušel tentokrát ránu pravačkou, která jen prolétla těsně vedle šibenice.

 

Z čista jasna však domácí Slavia vyrovnala, když se po závaru dostal míč na levé křídlo domácích, kde ho jeden z domácích stříleně poslal po zemi křížem skrz vápno. Nikdo z obránců míč nezastavil a Vokáč na zadní tyči ho uklidil za Koblencovi záda. Karlovy Vary pak převzaly iniciativu a Vltavín se musel z direktu oklepat. Vedení ale mohl Pražanům vrátit Valíček, když zakončoval povedený signál z rohového kopu, ale Chára kryl. Na samotném konci poločasu pak obrovskou šanci nedal Kalina, který hlavičkoval jen do tyče.

 

 

Skvělý nástup Lokády defacto rozhodl zápas, hosté nakonec odváží jasné vítězství o tři branky

Jestli vyšel úvod zápasu hostům dobře, úvod druhé půle jim vyšel na jedničku! Hned po třech minutách měl velkou příležitost Šípek, ale volej mu nesedl. Pražany to nemuselo dlouho mrzet, hned v 49. minutě si míč po několika odrazech ve vápně Varů našel Tichý a nekompromisně zavěsil. Ještě větší klid na kopačky do zelené oděných fotbalistů dodal Špaček, který zakončil akci po výkopu brankáře Štorce (střídal zraněného Koblence v poločase) a přiklepnutí Veselého.

 

Poté Lokáda jako by lehce polevila na koncentraci a Slavia mohla hrát dost útočně. Po hodině hry hosty vystrašil střídající Frána, ale rozvlnil jen boční síť. Definitivně rozhodnout mohl opět Tichý, ale hlavičkou z 74. minuty trefil jen břevno Chárovy brány. Posledních deset minut už holešovičtí kontrolovali hru, ale přeci jen ještě podnikali výlety do ofenzivy. Jeden takový zužitkoval levý obránce Podzimek, který si našel odražený míč, zbavil se protihráče a při ctění hesla "když nevíš co s míčem, vystřel!" poslal přízemní ránu, která zapadla Chárovy k zadní tyči. V 90. minutě si pak ještě zachytal Štorc, který domácí hráče vychytal na třikrát a pro sebe tak udržel poločasové čisté konto.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín
Útočník Lukáš Veselý: "Do utkání jsme vstoupili s chutí, byli jsme aktivní a podařilo se nám vstřelit výstavní první gól. Potom jsme trochu zvolnili v tempu, nebyli jsme důrazní ve středu hřiště a po sérii individuálních chyb jsme dostali vyrovnávací branku. Ve druhé půli jsme se ale opět zvedli a utkání 3 góly bezpečně zvládli."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - D. Mandula [-] (67. J. Mašata [-] ) , Z. Skala [-] , M. Pěkný [-] , L. Tůma [-] (56. T. Holík [-] ) , L. Mestl [-] , M. Geňo [-] (46. O. Shorný [-] ) , R. Vokáč [-] , J. Kalina [-] (58. O. Frána [-] ) , P. Maňák [-] , Š. Dubnička [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] (46. P. Štorc [-] ) - D. Tichý [-] , D. Podzimek [-] , J. Špaček [-] (73. D. Zoubek [-] ) , J. Eichler [-] (85. J. Šmalcl [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , L. Veselý [-] (91. T. Fencl [-] ) , T. Rada [-] , V. Valíček [-] (79. J. Pouzar [-] )

ŽK: 33. P. Maňák , 65. D. Mandula - 87. J. Pouzar .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Ježek Václav - ARNOŠT Zdeněk, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Daniel Zelenka
Tip experta: výhra hostů

Karlovým Varům se v posledních dvou kolech zadařilo. Naopak Vltavín nečekaně doma podlehl Velvarům. Zde ale tipuji výhru Vltavínu, protože má lepší tým a bude chtít napravit klopýtnutí z předešlého zápasu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích