Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

26.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Zápech přinesla nakonec hned 8 gólů, více jich ale vstřelily hostující Karlovy Vary


Branky


35. J. Jelínek , 37. P. Hašek (p.) , 44. F. Hakl - 6. P. Maňák , 34. D. Mandula , 47. J. Kalina , 76. O. Frána , 81. D. Mandula
17

Zápy dohrávaly 26. kolo jako poslední a věděly, že mohou v případě výhry zase některým týmům více odskočit. Přijel k nim ale nepříjemný soupeř ze západu Čech, jelikož karlovarská Slavia dokázala v minulém kole obrat o body Radotín a to samé zamýšlela i nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku tahal pilku, nakonec pětigólový poločas vyhráli domácí

Zápas mezi vedoucími Zápy a posledními Karlovými Vary musel bavit, přesto že tabulkové postavení bylo předpokladem k jasnému průběhu. Opak byl pravdou hned v úvodu. Běžela 6. minuta, když si Maňák navedl míč na střed a těsně před hranicí vápna nechytatelně pálil, čímž poslal Vary do vedení. Po 34 minutách už to bylo o dva góly, zaváhání na levé straně zápské obrany využil Mandula, který krásně trefil zadní horní růžek branky Frydrycha.

 

Hned za minutu bylo ale sníženo, J. Jelínek zakončil ukázkovou kombinaci až do kuchyně. Za další dvě minuty byl stejný hráč podražen a kopala se penalta. Exekutor Hašek proměnil stejně jako před týdnem ve Velvarech a vyrovnal. Ani to Zápům nestačilo a do poločasu strhli vedení na svou stranu, když Hakl z velkého úhlu napral míč pod břevno karlovarské svatyně. Tak se gólový účet první půle uzavřel a diváci mohli být nadšeni pěti góly!

Senzační obrat Slavie v druhém poločase

Sotva si hráči uvědomili, že se hraje už druhý píločas, bylo srovnáno. Hostující Kalina si naběhl na zadní tyč a do protipohybu Frydrycha v 47. minutě opět vyrovnal skóre. Poté se neobvykle dlouho stav neměnil, až se k míči v 76. minutě dostal ve vápně nepokrytý Frána a z otočky pálil do šibenice Záp. Karlovy Vary tak opět vedly a na tahu byly zase domácí.

 

Definitivní tečku a KO ale pak Zápům zasadil podruhé Mandula, který se v 81. minutě prodral přes čtyři bránící hráče až do vápna a ve skluzu zasunul míč pod padajícím Frydrychem. Stav 3:5 se už do konce zápasu nezměnil, a tak se zrodilo nečekané vítězství posledního týmu ČFL nad prvním.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Útočník Tomáš Matějka: "Vyrovnaný zápas, kdy soupeř prvních 20 minut hrál lépe a vstřelil dvě hezké branky. Hned po obdržení druhé branky jsme ale vstali hrobníkovi z lopaty a do poločasu stav otočili. Jenže jsme dělali mnoho chyb a neproměnili jsme další šance. Soupeř dal z 6 střel vlastně 5 branek, což se nám doma nemůže stát. Teď to musíme odčinit na hřišti silného Vyšehradu!"




Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - M. Pávek [-] , P. Hašek [-] , T. Matějka [-] (73. . Dias [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Jelínek [-] , P. Putz [-] , M. Jelínek [-] (73. M. Macek [-] ) , F. Hakl [-] (64. V. Hron [-] ) , T. Fabián [-] , J. Duben [-]

FC Slavia Karlovy Vary
V. Bláha [-] - O. Shorný [-] (73. O. Frána [-] ) , M. Geňo [-] (46. T. Holík [-] ) , R. Vokáč [-] , J. Kalina [-] , P. Maňák [-] , D. Mandula [-] (84. J. Olšan [-] ) , Š. Dubnička [-] , Z. Skala [-] , M. Pěkný [-] , L. Tůma [-]

ŽK: 62. P. Putz , 66. J. Duben , 85. V. Hron , 88. M. Macek - 36. Š. Dubnička , 90. O. Frána , 90. P. Maňák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŘEHÁČEK Lubomír, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Adam Ordelt
Tip experta: výhra domácích

Zápasy prvního s posledním bývají hodně ošemetné, ale tady si Zápy 3 body pohlídají a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karlovy Vary jsou mladý nezkušený tým a na to doplácí. Proti Zápům to budou mít velmi těžké a prohrají minimálně o dvě branky.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích