4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

26.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický druhý poločas v podání Domažlic otočil vývoj zápasu, Benešov dostal znovu příděl


Branky


46. P. Došlý , 54. J. Matas , 63. D. Černý , 88. J. Vais - 29. M. Slanina
17

Benešov absolvuje nyní šňůru zápasů s nejlepšími celky soutěži a zatím prohrál s Radotínem, Zápy i Vltavínem. Změnit nelichotivou bilanci chtěl na hřišti Domažlic, kde se mu tradičně dařívalo. Domácí Jiskra je ale doma extrémně silná a chtěla potvrdit body zvenku, když naposledy zvítězila jedinou brankou s Královým Dvorem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešovský brejk otupil optický tlak Domažlic, hosty poslal do vedení Slanina

Domažlice od začátku demonstrovaly, kdo je doma a favorit utkání. Benešov však tlak přestál a hrozil z brejků. Po jednom z nich po necelé půlhodině hry hosty do vedení dostal Slanina. Ještě jednou do poločasu zahrozili hosté, ale tentokrát brejkové přečíslení nevyřešili zcela správně. Po otevřené partii se šlo do kabin překvapivě za stavu 0:1.

Obrat z říše snů pro Domažlice, čtyři góly napadaly benešovským do sítě během druhých 45 minut

Co se nepovedlo domácím v celém prvním poločase, to se jim povedlo hned v první minutě půle druhé. Po chybě v benešovské defenzivě skóroval v 46. minutě domažlický kanonýr Došlý. Tím odšpuntoval nevídanou kanonádu, která následovala. Napodobili ho totiž Matas v 54. minutě a Černý v 63. minutě a pak už bylo vlastně rozhodnuto. Stav upravil ještě v 88. minutě Vais a domácí si tak nakonec zapsali jednoznačnou výhru 4:1.

 

Zdroj: skbenesov.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Záložník Jan Matas: "V zápase s Benešovem jsme chtěli navázat na vítězné utkání v Králově Dvoře. Myslím, že v zápase jsme drželi míč více na svých kopačkách, nicméně v prvním poločase nám chyběla větší přímočarost a dravost. Nedařilo se nám vypracovat si nějakou větší šanci, naše akce většinou končily před vápnem. Benešov dobře napadal a chodil hlavně do brejků. Z jedné povedené akce šel dokonce do vedení. Do druhého poločasu jsme ale zvýšili agresivitu a začalo nám to tam padat. Jsem rád, že jsme zápas otočili a bereme tři body."

SK Benešov
Trenér Josef Laštovka: "První půle byla vyrovnaná, chtěli jsme napadat rozehrávku soupeře a využít ofenzivního postavení Domažlic při zisku balonu, což se nám dařilo a dali jsme gól. Ještě jsme měli asi tři podobné situace, které jsme ale špatně vyřešili. Začátek druhé půle jsme totálně prospali a soupeř nás zaslouženě potrestal. Domažlice vyhrály zaslouženě a ukázali, že mají kvalitní mančaft. Bohužel my jsme teď nezvládli čtvrtý zápas po sobě se soupeřem z první pětky. Teprve teď, když se prohrává, se ukáže náš charakter a jak na tom kdo skutečně je."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Hrubý [-] , J. Vais [-] , J. Kadar [-] , P. Došlý [-] , M. Rychnovský [-] (46. D. Černý [-] ) , T. Arzberger [-] (73. F. Dvořák [-] ) , P. Mužík [-] (76. J. Teršl [-] ) , M. Mlynařík [-] , J. Matas [-] (89. M. Bauer [-] ) , D. Brabec [-] (86. A. Vlček [-] )

SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Filip [-] , D. Pedro [-] , J. Vosáhlo [-] - A. Lauricella [-] (71. P. Srb [-] ) , M. Slanina [-] , V. Engelmann [-] , O. Brokeš [-] (80. D. Novák [-] ) - P. Hampl [-] (75. Z. Vrňák [-] ) , P. Švantner [-] , M. Lauricella [-] (64. M. Turek [-] )

ŽK: 61. D. Brabec , 79. J. Kadar , 80. P. Došlý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Cihlář Jan - KUBEC Václav, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Adam Ordelt
Tip experta: výhra domácích

Za mě jsou Domažlice jeden ze dvou týmů, které by si zasloužily postup. Hrají dobrý fotbal a mají hlavně i dobré výsledky, což potvrdí i v tomto zápase a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domažlice jsou velmi dobrý, kombinační tým, který se v ČFL snaží o konstruktivní hru, což se jim vyplácí a Benešov porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích