Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

26.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Brozan na Vyšehradě, Šemíci nasázeli svému soupeři sedm gólů


Branky


18

Vyšehrad na jaře zvládl v každém utkání zvládl bodovat a prohání stále vedoucí Zápy. Brozany se naopak krčí na předposledním místě a jejich výsledky nejsou kdovíjak povzbudivé. V roli jasného outsidera přijížděly na Strahov, kde chtěli pražský tým alespoň trochu potrápit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepopulární bůro hned za poločas, Brozany zareagovat na vysoké tempo Vyšehradu vůbec nedokázaly

V úvodních deseti minutách toho moc vidět nebylo, pak ale nabraly události rychlý spád. V 11. minutě vyšehradský Drobílek rozehrál z levé strany rohový kop nakrátko Ratajovi, ten posunul na Mareše, jenž odcentroval na hlavičkujícího Švejdíka. Od něj šel míč ke vzdálenější tyči, kde našel Zákostelského a ten ve skluzu otevřel skóre. Ve 22. minutě po Marešově autovém vhazování si Rataj obhodil dva protihráče, prostrčil míč na Vejvara a ten ho v poklidu a technickou střelou poslal přesně ke vzdálenější tyči. Dvě minuty nato si po autovém vhazování ze stejného místa Mareš vyměnil míč s Ratajem, odcentroval a ve vápně našel D. Čapka. Ten se rychle zorientoval, pootočil se a přihrávkou přes hlavu našel Vejvara, jenž technicky zakončil a přehodil brankáře Lipše. Stav 3:0 a bylo víceméně rozhodnuto!

 

Útočné choutky domácích však zdaleka nekončily. Ve 38. minutě P. Čapek na polovině hřiště přihrál Ratajovi, ten přesným nákopem našel nabíhajícího D. Čapka, který zpětnou přihrávkou posunul míč na Brejchu. Defenzivní záložník Vyšehradu ještě přiťukl míč lépe postavenému Drobílkovi a ten po zemi poslal míč do sítě. Přesně o 70 vteřin později se dal ukazatel skóre do pohybu popáté. Brejcha přihrávkou od půlící čáry našel nabíhajícího Rataje, ten se zbavil obránce, obešel i brankáře Lipše a střelou z úhlu po zemi trefil. Brozany rády slyšely hvizd a mohly si na chvíli odpočinout od vyšehradského tlaku.

Po změně stran domácí tým v modrých dresech notně ubral plyn a po hodině hry sáhli trenéři ke čtyřnásobnému střídání. Hosté se začali víc osmělovat a šanci měl Bubeníček, ale snížit nedokázal. V polovině druhého poločasu si ale počínala obrana domácího týmu dost nedůsledně a Eliáš pokazil Otáhalovi čisté konto.

 

V 71. minutě zahájil ostřelování brány hostí Krejdl, pokračovali v něm Krobot a Mareš a zakončil ho parádní dělovkou zpoza vápna k tyči Drobílek. V 78. minutě Kozel přiťukl míč doleva Ratajovi, ten se s ním dostal do vápna, kde ho ale fauloval kapitán Brozan Cibulka. Drobílek z penalty završil hattrick a současně uzavřel skóre na stavu 7:1. Vyšehrad tak předvedl asi nejlepší jarní výkon a připsal si vysoké vítězství.

 

Zdroj: slavojvysehrad.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Trenér Roman Veselý: "Výsledek 7:1 je krásný a může nás těšit nejen sedm nastřílených gólů s hattrickem Drobílka, ale i hra, jakou jsme produkovali. Pochvalu tak zaslouží celé mužstvo. Vzhledem k nabitému programu v těchto dnech se nám podařilo odehrát zápas, který měl pro nás ideální scénář. Jsem rád, že jsme zvládli první poločas podle našich představ. Předčili jsme soupeře kombinačně i běžecky a po krásných akcích jsme dávali krásné góly, kdy nás hráči Brozan nestačili dostupovat. Kluci si zápas užili, což se nepovede rozhodně pokaždé, nemuset se bát o výsledek až do poslední minuty. A za to jsem rád. Snažili jsme se také ušetřit nějaké síly na středu, kdy nás čeká utkání se Zápy. Všechny hráče jsme sice vystřídat nemohli, alespoň některé jsme však ve druhém poločase stáhli ze hřiště.“

SK Sokol Brozany
Vedoucí mužstva Ján Kudlička: "Vyšehrad byl po všech stránkách lepším týmem. Nezachytili jsme začátek utkání, a pak už to byla jen otázka skóre. Máme sice šest zraněných hráčů, ale i tak by se nemělo stát, že by mužstva za stavu 2:0 nebo 3:0 ztratilo charakter. Chyběla nám bojovnost a prohrávali jsme osobní souboje. Každý si hrál, co chtěl, a to i hráči, na které spoléháme. Bylo to z naší strany bez disciplíny. Chceme dohrát sezonu důstojně, na což při plném stavu určitě máme, ale musíme si teď poradit i s touto situací, bez pěti hráčů základní sestavy.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
M. Otáhal [-] - O. Brejcha [-] , O. Švejdík [-] (61. D. Kozel [-] ) , V. Mareš [-] , J. Zákostelský [-] , D. Čapek [-] (61. D. Krejdl [-] ) , J. Vejvar [-] (61. L. Krobot [-] ) , P. Čapek [-] (61. J. Neuberg [-] ) , F. Drobílek [-] , M. Rataj [-] (80. J. Michalec [-] ) , V. Pardubský [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - P. Eliáš [-] (84. . Diarra [-] ) , T. Maigini [-] , M. Mešič [-] , J. Stehlík [-] , M. Studecký [-] , D. Petryk [-] (46. C. Chukwuma [-] ) , D. Farkaš [-] , T. Bubeníček [-] , P. Novotný [-] (47. P. Berger [-] ) , R. Cibulka [-]

ŽK: 34. D. Čapek - 21. D. Petryk .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Adam Ordelt
Tip experta: výhra domácích

Vyšehrad bezpečně vyhraje a získá všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

k

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích