0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:30

25.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice si napodruhé za sebou venku spravily chuť, Králův Dvůr po dvou zápasech znovu prohrál


Branky


15

Domažlický tým v minulém kole dostal tvrdý direkt v Ústí nad Orlicí, takže chtěl vše napravit v dalším venkovním duelu. Západočechy přivítal Králův Dvůr a cíl Cábelíků byl jasný, a to natáhnout bodovou šňůru a uhájit domácí stadion.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cábelící nastřelili břevno, ale až domažlický Došlý změnil svou gólparádou skóre

Domácí začali zhurta, když hned ve 4. minutě mohli jít do vedení, ale nepovedená střela alá centr z kopačky Hejdy skončila na břevně. Hostující Jiskra zahrozila poprvé v 16. minutě, to když Skopového vychytal Krček a posléze dorážka se též neujala. Stav utkání se pohnul až v 27. minutě a byla to opravdová lahůdka. Došlý si zprava navedl míč na střed kousek od rohu vápna a levačkou míč technicky zakroutil do zadní šibenice. Krček se natahoval seč mohl, ale byl krátký.

 

Ve zbytku poločasu se téměř nic zajímavého do ofenzivy ani z jedné strany nestalo a tak museli domácí v poločasové pauze spřádat plány, jak utkání zvrátit a vydolovat nějaký ten bodík.

Finální fáze Králova Dvora skřípala, gól už diváci neviděli a Jiskra odváží plný bodový zisk

Druhý poločas načali šancí znovu hosté, když v 48. minutě Arzberger trefil levačkou jen připravenou nohu Krčka. Králův Dvůr se zmohl jen na platonický tlak, který nedokázal přetavit v gólové šance. Naopak hosté mohli definitivně rozhodnout čtyři minuty před koncem, ale Krček držel naděje domácích. V nastaveném čase se jěště Balšánek dožadoval penalty, ale kapitán domácích nebyl sudím vyslyšel. Zápas tak skončil hubeným, ale zaslouženým vítězstvím pro Západočechy.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Trenér Tomáš Šilhavý: "Máme trochu problém se střílením branek. Hrajeme vyrovnané zápasy, ale bohužel ve finální fázi nejsme úplně důrazní a dostatečně kvalitní. Nicméně věříme, že tuto sérii bez vítězství prolomíme a postavení v tabulce do konce sezony ještě vylepšíme."

TJ Jiskra Domažlice
Útočník Daniel Černý: "Zápas byl docela dost vyrovnaný, moc šancí nebylo ani na jedné straně. My jsme se ale zásluho Došlého trefili a během druhého poločas jsme mohli z brejku vedení pojistit. Nakonec ale naštěstí stačil k výhře i ten jediný gól."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , D. Kůžel [-] , M. Hejda [-] , J. Bouček [-] , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , M. Procházka [-] (73. M. Petr [-] ) , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , J. Sedláček [-] (60. D. Dolák [-] )

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - J. Teršl [-] (37. D. Brabec [-] ) , D. Skopový [-] (92. L. Waldmann [-] ) , J. Vais [-] , J. Kadar [-] , M. Rychnovský [-] , T. Arzberger [-] (68. D. Černý [-] ) , J. Matas [-] , M. Mlynařík [-] , M. Hrubý [-] , P. Došlý [-] (88. K. Šmejkal [-] )

ŽK: 32. J. Bouček , 33. M. Hell , 66. D. Dolák - 11. J. Teršl , 66. D. Skopový , 80. P. Došlý , 92. L. Brych .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vít Petr - VOJTĚCH Lukáš, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra domácích

V tomto duelu se více přikláním k výhře domácích, kterým se teď moc nedaří, a proto budou chtít doma vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů