0:1
(0:0)
90. P. Hašek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

25.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary doma opět padly, zápas v prospěch Záp rozhodla kontroverzní penalta v poslední minutě zápasu


Branky


90. P. Hašek (p.)
15

Velvary po zdatném začátku jara se aktuálně nepyšní nejlepší formou, když čtyřikrát za sebou prohrál, byť pokaždé o pouhý jeden gól. Nelichotivou bilanci měli svěřenci trenéra Janečka napravit doma proti lídrovi soutěže. Zápy však body sbírají pravidelně a čekalo se, že z Velvar si zase nějaké odvezou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozorné obrany a boj o střed hřiště, první poločas gól nepřinesl

Velvary sice už kouzlo domácí tvrze ztratily, ale přesto si troufaly potrápit favorita ze Záp. Ty přijely do nedalekých Velvar s vidinou dalšího bodového přísunu. Taktika obou mužstev byla jasná, nedostat jako první branku. Konal se zejména boj mimo vápna, hosté jako tradičně hrozili ze standardek. Domácí se snažili o rychlý přechod do útoku. Ani jedna akce však týmům nevyšla, tak jak by si přály, a proto skončila první pětačtyřicetiminutovka nerozhodně 0:0.

 

 

Na branku se čekalo až do poslední minuty, k nevoli všech fandů Velvar jí vsítil z penalty zápský Hašek

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Se sestavou zkoušeli míchat oba lodivodové, ale ani jeden z nich nevykozlil nějaký zázračný tah. Nakonec zápas rozhodla velká kontroverze. Míč se snášel do pokutového území Velvarů, hostující útočník byl zezadu obráncem tísněn. Balón nedokázal zpracovat a ochotně se skácel k zemi. K překvapení domácích fotbalistů a všech jejich fandů rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Strhla se obrobská mela a tlačenice hráčů obou celků a rozhodčích. Když emoce trochu opadly, míč si na značku desítky postavil obránce Hašek a chladnokrevně proměnil. V závěru už tekli nervy snad všem zúčastněným, bylo k vidění několik hraničních soubojů a strkanic, ale zápas už skončil jednobrankovým vítězstvím Záp, které si tak udržují dostatečný náskok před pronásledovateli.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary
Záložník Tomáš Tenkl: "Dnes to byl dle mého typický remízový zápas. Nakone jsme ale dostali gól z penalty. Tu bych se nebál označit jako vymyšlenou, ale bohužel tak to někdy ve fotbale chodí."




Sestavy


Slovan Velvary
K. Šídlo [-] - P. Šalda [-] (58. P. Kovařík [-] ) , M. Polák [-] (73. T. Tenkl [-] ) , J. Kafka [-] (82. M. Müller [-] ) , B. Havel [-] , T. Nosek [-] , V. Pavlíček [-] , J. Ludvík [-] , L. Vopat [-] (78. J. Kalaš [-] ) , M. Doležal [-] , M. Obrtlík [-]

SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (78. M. Macek [-] ) , . Dias [-] (63. F. Hakl [-] ) , J. Jelínek [-] , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] , V. Hron [-] , T. Fabián [-] , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 42. M. Polák , 45. M. Doležal , 87. T. Tenkl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lafek David - MACHÝČEK Lukáš, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra hostů

Při posledním zápase těchto dvou mužstev vyhrály Velvary v Zápech 4:0. Takže si myslím, že Zápy budou chtít protivníkovi vrátit tuto prohru a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů