3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 17:00

24.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice domácí vítězství venku nepotvrdily, Ústí nad Orlicí je zničilo třemi góly za poločas


Branky


13

Domažlice si minulé kolo připsaly skalp pražského Vltavínu, který tím ztratil jarní neporazitelnost. S vědomím toho a načerpaným sebevědomím se vypravili Západočeši na dalekou pouť na druhou stranu Čech, až do Ústí nad Orlicí. Tamější Jiskra je ale doma velmi nebezpečná a obrala o body už nejednoho favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólová demolice hostů, po poločase bylo prakticky rozhodnuto

Úvod zápasu patřil hostům, hned v 1. minutě pálil Došlý centrovaný míč z voleje těsně nad branku. Poté se hra vyrovnala a v 8. minutě nebezpečně hlavičkoval na druhé straně Mayer po přihrávce Falty. V 16. minutě unikl výborně hrající ústecký Habrman po levém křídle, přihrál do vápna Madibimu, ten však míč dobře netrefil. Ve 20. minutě však Madibi získal míč ve středu hřiště pro Součka, ten našel Habrmana, jenž z hranice šestnáctky umístěnou střelou k tyči překvapil gólmana Domažlic a otevřel skóre zápasu.

 

Domácí pokračovali v tlaku a v 32. minutě po centru Langera prodloužil Madibi hlavou na Mayera, který na zadní tyči těsně nedosáhl. V 35. minutě odvrátila obrana Domažlic centr Madibiho na roh, který rozehrál Habrman přesně na nabíhajícího J.Chlebouna, jehož hlavička byla nechytatelná. V nastaveném čase se mezi střelce zapsal i Mayer, který po přihrávce Madibiho napřáhl z vápna a míč skončil přesně u tyče bezmocného Brycha. Za stavu 3:0 se hráči odebrali do kabin.

V druhém poločase se toho moc nestalo, skóre se už nehnulo

Gól do šatny určil ráz druhého poločasu. Hostům nezbylo nic jiného než útočit, naráželi však na dobře hrající obranu a postupem času už se zápas před spokojenými domácími příznivci jen dohrával. Hosté získali několik možností zahrávat standardní situace, ale cestu k brance Krátkého nenašli. Největší příležitost v této části zápasu tak nevyužil domácí Mayer, když v 66. minutě hlavičkoval zblízka po centr u Falty jen do brankáře. V souboji Jisker tedy byla úspěšnější ta domácí.

 

Zdroj: Jan Skácel (redakčně upraveno)



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - R. Mufanzwaini [-] (69. V. Pazdera [-] ) , V. Habrman [-] (77. V. Střelec [-] ) , P. Chleboun [-] , O. Skalický [-] (88. T. Pinkava [-] ) , D. Mayer [-] (76. M. Krátký [-] ) , J. Souček [-] (86. M. Kopecký [-] ) , T. Lněnička [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - J. Teršl [-] (46. F. Čihák [-] ) , J. Vais [-] (43. D. Skopový [-] ) , T. Arzberger [-] , J. Kadar [-] (57. M. Mlynařík [-] ) , D. Brabec [-] , D. Černý [-] , J. Matas [-] , M. Rychnovský [-] , M. Hrubý [-] , P. Došlý [-]

ŽK: 81. O. Skalický - 45. D. Černý , 71. D. Skopový .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - ŘEHÁČEK Lubomír, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Matěj Ptáček
Tip experta: remíza

Hosté z Domažlic branky střílet umí, ale domácí se zase mohou pyšnit nejlepší obranou na vlastních stadionech. Bude zajímavé sledovat, který ze dvou stylů bude slavit vítězství. Já si tipnu remízu a bod navíc pro Ústí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů