1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 17:00

24.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejúspěšnější mužstvo jara dokázalo zabrat i v deseti lidech, Štěchovice doma nejtěsněji porazily Brozany


Branky


14

Štěchovice si jeden víkend odpočinuly a v polovině dubna opět chtěly navázat na famózní formu, která je dotáhla už do horních pater tabulky. Brozany přijížděly k Vltavě jako jasný outsider, ale určitě měly v plánu favorita zaskočit a nějaký ten bod si odvést.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro brankáře Štěchovice nezastavila, i v deseti dokázaly skórovat

Úvod zápasu příliš šancí nenabídl. Vzruch vzbudila až 15. minuta, když domácí gólman Vašák vyběhl, aby odkopl balon před Novotným, jenže místo balonu trefil svého soupeře a zamířil předčasně do kabin. Domácí mužstvo šlo na zbytek zápasu do oslabení, ale obraz hry tomu nenasvědčoval. Ve 21. minutě zakončoval hlavou Woitek po centru Volešáka, ale hostující gólman Vávra stihl zakročit. O minutu později se dostal do gólového zakončení Busta, jenže z ofsajdového postavení.

 

Domácí pokračovali ve své aktivitě a ve 35. minutě udeřili, když centr Nováka z pravé strany trkl hlavou do brány Štědronský. Další velká šance následovala ve 44. minutě, když při přečíslení stěchovický Novák našel nabíhajícího Batku, ale jeho zakončení jeden z bránících hráčů stihl vyrazit. Nadějně vypadala akce v nastaveném čase, kdy Švejda vyslal do šance Woiteka, který ztroskotal tváří v tvář Vávrovi. Do kabin tak šli domácí o jednoho muže méně, ale o gól více.

Druhá půle s minimem šancí, Brozany přesilovku nevyužily

Po přestávce se více nehrálo, než hrálo. Nejprve brozanský Chukwuma zbytečně fauloval Štědronského na půli hřiště. Obránce Štěchovic upadl přímo do reklamních panelů a musel být po delší dobu ošetřován. Začalo se hrát a po chvíli nešťastně upadl pro změnu Novák v souboji se Zubashivskym a hra se opět zastavila. Vinou dvou momentů se zraněním se po dlouhé odmlce nedostavovaly ani šance.

 

Druhý gól Štěchovic přeci jen mohl přidat Woitek, ale po dlouhém autovém vhazování Kučery mířil nepřesně. Hosté z Brozan se do pořádných šancí nedostávali ani v průběhu druhého poločasu, při dvou nadějných zakončeních dokázal střídající brankář Kohoutek včas a přesně zakončit. Brozany tak ani během více jak hodinové přesilovky nenašly recept na domácí obranu a odvážejí se nejtěsnější prohru.

 

Zdroj: fotbalstechovice.cz (redakčně upraveno)



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , L. Woitek [-] , F. Busta [-] , J. Lukavský [-] (16. Š. Kohoutek [-] ) , M. Novák [-] (92. D. Novák [-] ) , L. Batka [-] (77. P. Nehoda [-] ) , M. Štědronský [-] (52. J. Košata [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , L. Jakobovský [-]

SK Sokol Brozany
Z. Vávra [-] - C. Chukwuma [-] , T. Bubeníček [-] , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , V. Zubashivskyi [-] (61. I. Šollar [-] ) , P. Berger [-] , T. Maigini [-] , M. Mešič [-] (74. D. Petryk [-] ) , J. Stehlík [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 56. Š. Kučera - 20. R. Cibulka , 48. C. Chukwuma , 73. P. Berger . ČK: 15. L. Vašák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ježek Václav - VOJTĚCH Lukáš, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Matěj Ptáček
Tip experta: výhra domácích

Štěchovice budou chtít natáhnout svou bodovou šňůru a potvrdit tak pozici týmu s aktuálně nejlepší formou v ČFL. Všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích