1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 10:15

24.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotín počtvrté za sebou vyhrál rozdílem jediného gólu, Velvary odjíždějí bez branky i bodů


Branky


13

Olympia Radotín chytla po porážce doma s Vltavínem velice dobrou fazónu a z posledních třech zápasů vytěžila maximum. Pokračovat chtěla i proti Velvarům, které minulé kolo ztratily domácí neporazitelnost, když jejich stánek vyloupilo Litoměřicko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Olympie vyjádřil gólově jen Trýzna, dvakrát zvonila branková konstrukce Velvar

První minuty přinesly mírnou převahu hostí, kterou ale dokázali přetavit pouze v rohový kop, který ale nepřinesl žádné nebezpečí pro strážce domácí svatyně. Fotbalisté Olympie se probudili až na konci první desetiminutovky, ale průniky Pelyaka a Sarra skončily za autovou čarou. Ve 12. minutě už se ale skóre měnilo, když Sarr zatáhl balón z levého křídla zpět na hranici velkého vápna a následně poslal přihrávku na nabíhajícího Trýznu, ten přesnou přízemní ranou napálil balón přímo k tyči.

 

Další útočná akce domácích začala u Koutenského a Milce, který skvělým centrem zaměřil hlavu Basseye, ale střela útočníka Olympie jen olízla břevno z vnější strany. Domácí snajpr se dostal do další šance vzápětí, ale tentokrát jeho technický pokus skončil jen na tyči. Další šanci radotínských měl na hlavě Broukal, který se po chybě gólmana Slovanu prosadil k hlavičce, ale mířil mimo. Do kabin tak zamířili spokojeněji hráči ve žlutých dresech, byť s nejhubenějším možným náskokem.

Olympia trefovala zase jen konstrukci brány, další gól už diváci v Radotíně neviděli

Tři minuty po zahájení druhé půle se opět projevil velký přehled ve hře špílmachra Sarra, který poslal pěkný balón na křídlo pro Basseye, ten míč předložil na velkém vápně Milcovi, jehož střelu ale skryl Měsíček do náručí. V 52. minutě si další příležitost připsal aktivní Bassey, avšak tvrdou ranou už podruhé orazítkoval břevno. Velice blízko brance byl po pěkně rozehraném trestném kopu a nacvičeném signálu znovu Broukal, brankář Slovanu ale proti němu vytáhl další skvělý zákrok. O dvě minuty později si s fotbalisty ve žlutých dresech opět zahrála branková konstrukce, když Koutenský hlavičkoval jen do tyče.

 

Velvary si připsaly první střelecký pokus mezi na branku asi v polovině druhého poločasu, ale střela z dobrých 30 metrů nemohla Čápa překvapit. Posledních dvacet minut utkání se neslo v duchu zvýšené nervozity na obou stranách. Olympia se strachovala, že zaplatí za neproměňování šancí, hosté zvýšili agresivitu s cílem prosadit se proti dobře hrající radotínské defenzivě. Přibylo tvrdých zákroků, ale ubylo zajímavých fotbalových akcí. Nejblíže se Slovan dostal k srovnání při dvou střelách Kafky, ale obě nakonec prosvištěly nad břevnem. Domácí tak po závěrečném hvizdu oslavili zasloužené vítězství, které ale mohlo být výrazně vyšší.

 

Zdroj: olympiaradotin.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary
Trenér Pavel Janeček: "Dnes jsme chtěli hrát aktivně, chtěli jsme hodně napadat domácí. Měli jsme to nějakým způsobem připravené, jenže v prvním poločase jsme se jako obvykle na hřištích soupeře báli hrát. Neplnili jsme úkoly, které jsme si stanovili. Prakticky jsme nevystřelili na branku. V druhém poločase jsme si připravili i nějaké šance, ale domácí měli v celém zápase větší touhu po vítězství a vyhráli asi zaslouženě."



Sestavy


Olympia Radotín
O. Čáp [-] - P. Ježdík [-] (75. F. Císařovský [-] ) , J. Trýzna [-] (90. M. Písačka [-] ) , F. Bassey [-] (82. V. Brabenec [-] ) , V. Milec [-] , L. Koutenský [-] , P. Sarr [-] (89. Z. Volek [-] ) , A. Zahranychnyy [-] , M. Jiránek [-] , D. Broukal [-] , D. Pelyak [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - P. Šalda [-] , M. Polák [-] (36. J. Kalaš [-] ) , J. Kafka [-] , B. Havel [-] , T. Nosek [-] , V. Pavlíček [-] (64. M. Doležal [-] ) , J. Ludvík [-] , L. Vopat [-] (75. J. Pospíšil [-] ) , T. Tenkl [-] (81. M. Müller [-] ) , M. Obrtlík [-]

ŽK: 56. V. Milec , 84. F. Císařovský - 35. M. Obrtlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Matěj Ptáček
Tip experta: výhra domácích

Velvary jsou venku poloviční, a tak věřím, že si Olympia nenechá ujít příležitost dotáhnout se na přední příčky a vítězství si pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích