2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 10:15

24.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr potrápil dalšího favorita, Vltavín vyhrál až na penalty


Branky


13

Cábelíci po protrhnutí černé série proher proti Zápům, které doma překonali na penalty, zajížděli na horkou pražskou půdu Vltavínu. Ten chtěl odčinit nepovedený začátek dubna, kdy ze dvou posledních zápasů získal jediný bod. Královedvorští ale doufali v pokračování vzestupné tendence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokonale zaskočili domácí a po poločase o gól vedli, trefil se bývalý hráč Lokády Zelenka

Po úvodním oťukávání se do první slibné příležitosti v 8. minutě prodral domácí útočník Maione, jehož pěkně vyslal do šance Zoubek. Obrana hostů však pokus zblokovala a dorážka Myslivečka mířila nad. O chvíli později ve 12. minutě zahrozili i Cábelící, to když se míč ve vápně domácích odrazil k volnému Procházkovi, ale ten jej umístil jen do reklamních panelů.

 

Varování však hráči v zelených barvách asi nebrali vážně, jelikož hned z další akce Králova Dvora už padl gól. Z pravé strany míč letěl před pokutové území, kde si v souboji důrazněji počínali ofenzivní hráči hostů, díky nimž si balón proklestil cestu až na zadní tyč, kde ho v pádu k tyči umístil levý bek Zelenka. Ten tak vsítil branku svému bývalému klubu a poslat svůj aktuální mančaft do vedení.

 

Opaření domácí jako by si nevěděli rady, co si se soupeřem počít, a jejich kombinace značně vázla. Tlak si přeci jen pražský celek vytvořil, ale zejména díky standardním situacím. Dlouhé auty a rohové kopy dělali hostům problém, jenže k žádné vyložené příležitosti to nevedlo. Tutovku však zaznamenal Mysliveček, který měl na noze vyrovnání, ale do voleje se opřel moc razantně a míč letěl vysoko nad. I proto poločas skončil překvapivým vedením hostujícího celku.

Rychlé vyrovnání Vltavínu, Králův Dvůr však alespoň remízu nakonec uhájil

DO druhého dějství hráči Loko vstoupili velmi aktivně a čišela z nich touha po vyrovnání. Nejdříve Králův Dvůr zatlačili opět rohovými kopy a poté v 53. minutě po akci z pravé strany přišlo konečně vyrovnání. Abena míč u pravé autové lajny posunul do běhu Hovorkovi, který se dostal do vápna soupeře a předožil pod sebe hezký pas na Myslivečka. Střelu pravou nohou ještě Krček vyrazil, dorážka levou nebyla tak razantní, ale mířila k tyči, kde ji ještě doklepl do prázndé brány Ital Maione.

 

V 58. minutě měl opět velkou příležitost na noze Mysliveček, ale tentokrát mířil vedle. Poté nastala trochu nervózní část zápasu z obou stran, bez výrazných šancí, ale s několika ostrými souboji a následným vyřizováním si účtů. Už už to vypadalo na dohrání zápasu bez většího vzrušení, když se v tutovce zjevil opět vltavínský Mysliveček. Z šance byl ale asi notně překvapen, míč mu vůbec nesedl a zamířil mimo tři tyče. Tutovka zůstala nevyužita a hráči se tak rozešli smírně a sebevědomější jedinci se mohli svým koučům hlásit na nadcházející penaltový rozstřel.

 

 

Jediný Kůžel z deseti kopajících nedal, Vltavín díky tomu bere dva body

Kopat začínali hosté a hned úvodní penaltu nedali, konkrétně velmi dobře hrající Kůžel, kterého reflexivně vytrčenou nohou vychytal domácí Koblenc. To jakoby přineslo psychickou výhodu domácím, kteří následně své penalty jeden po druhém vzorně proměňovali. Když za stavu 4:4 vstřelil branku i Láncz, bylo rozhodnuto o tom, že bod navíc zůstane doma a do tabulky si ho připíše holešovický Vltavín.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] , C. Maione [-] , D. Zoubek [-] (69. O. Šípek [-] ) , L. Láncz [-] , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , F. Mysliveček [-] , B. Abena [-] , T. Rada [-] (88. J. Eichler [-] ) , V. Valíček [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , D. Kůžel [-] , M. Hejda [-] , J. Bouček [-] , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , M. Procházka [-] (76. M. Petr [-] ) , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , D. Dolák [-] (69. J. Sedláček [-] )

ŽK: 9. T. Rada - 9. M. Procházka .
Počet diváků: 184. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Matěj Ptáček
Tip experta: výhra domácích

Domácí sice v posledních zápasech střeleckou formou neoplývají, ale proti hostům z Králováku zaberou a dostanou Zápy pod tlak v souboji o čelo tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích