0:2
(0:1)
39. M. Ptáček
66. D. Petrus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 10:30

23.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouzlo domácího tvrze Karlových Varů skončilo, překvapivě ji vyplenily Živanice


Branky


39. M. Ptáček , 66. D. Petrus (p.)
12

Na jaře doma nastoupily Karlovy Vary dvakrát a v obou případech zvítězily a navrch s čistým kontem. I proto byly v zápase proti Živanicím, které ale od úvodního jarního kola neprohrály, mírným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý nástup hostů přetavil ve vedoucí gól Ptáček

Již v 7. minutě centrovaný míč zakončoval ze slibné pozice hostující Štěpánek, ale mířil mimo Chárovu branku. V 10. minutě znovu Štěpánek již dostal míč za záda gólmana, ale gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. Hosté byli silnější na míči, domácí se do výraznějších šancí překvapivě nedostávali. Ve 28. minutě ale přeci jen domácí Mandula pálil těsně vedle branky Hrnčíře. Ve 37. minutě ohrozil branku soupeře živanický Ptáček, ale nakonec z toho byl jen roh. Po centru Petruse si na míč naběhl ale znovu agilní Ptáček a hlavou otevřel skóre utkání. Za tohoto stavu se šlo i na poločasovou pauzu.

Živanice přidaly i druhý gól, Vary se na odpověď nezmohly

Po změně stran byl obraz hry víceméně stejný. Domácí hrozili jen ze standardních situací, které si ale hosté pohlídali. V 66. minutě byl ve vápně faulován živanický hrotový útočník Štěpánek a nařízený pokutový kop proměnil s klidem Petrus. Domácí Slavia se do výrazného tlaku nedostala a nedokázala výsledek ani korigovat. Živanice tak berou první jarní výhru, Karlovy Vary naopak ztratily jarní domácí neporazitelnost.

 

Zdroj: sokolzivanice.webnode.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Živanice
Trenér Roman Oliva: "Od začátku až do konce jsme měli utkání pod kontrolou. Do utkání jsme vstoupili poměrně dobře. Na gól jsme se zase nadřeli, když jsme před ním neproměnili několik šancí. Po přestávce jsme přidali druhý a soupeř odpadl. S první tříbodovou výhrou venku jsme spokojený, akorát mě mrzí, že jsme v posledních dvaceti minutách nepřidali další góly navrch."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Shorný [-] (36. R. Vokáč [-] ) , J. Kalina [-] , M. Geňo [-] (59. O. Frána [-] ) , P. Maňák [-] , D. Mandula [-] , Š. Dubnička [-] , Z. Skala [-] (73. J. Mašata [-] ) , M. Pěkný [-] , L. Tůma [-] , L. Mestl [-]

TJ Sokol Živanice
Š. Hrnčíř [-] - R. Gorol [-] , M. Ptáček [-] , P. Motyčka [-] , M. Staněk [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (76. O. Herzán [-] ) , D. Petrus [-] (88. J. Gašpar [-] ) , M. Hundák [-] (83. D. Pánek [-] ) , M. Buriánek [-] , J. Nikodem [-] (92. F. Pánek [-] )

ŽK: 65. Z. Skala , 67. J. Kalina - 36. P. Motyčka , 64. M. Buriánek , 75. M. Hundák .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KLUPÁK Petr, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Daniel Černý
Tip experta: výhra domácích

Karlovy Vary jsou doma silné, uhájí domácí prostředí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích