2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:30

23.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci protrhli jarní mizérii proti lídrovi ze Záp a vyhráli po penaltách


Branky


11

Králův Dvůr chtěl konečně po čtyřech zápasech bez jediného bodovat a nic na tom neměnil ani fakt, že na jeho hřiště zajížděl vedoucí celek ze Záp. Ty naopak chtěly potvrdit jasnou domácí výhru nad Domažlicemi a navýšit bodový náskok na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První pětačtyřicetiminutovka přinesla po gólu na obou stranách

Od úvodu utkání bylo jasné, že hosté přijeli potvrdit roli vedoucího mužstva soutěže. Domácí se po několika sporných rozhodnutích cítili poškozeni, ale to hráče Králova Dvora spíše motivovalo k ještě větší bojovnosti. Hosté se sice dostali do mírného tlaku, ale obrana domácích v čele s brankářem Krčkem pracovala spolehlivě. Postupně se hra vyrovnala a osmělili se také domácí, ve 32. minutě se po přihrávce Balšánka za obranu hostí dostal do šance Dolák, jehož střelu srazila obrana na tyč. Po následně vzniklém závaru ale, sice až na třetí pokus, protlačil míč do sítě Procházka a poslal Cábelíky do překvapivého vedení. Hosté však na vyrovnání nečekali dlouho, hned ve 36. minutě se po centru Putze dostal k hlavičce J. Jelínek a následně po odrazu míče od břevna ho vrátil za záda domácího gólmana a vyrovnal na poločasových 1:1.

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva se snahou strhnout výsledek na svojí stranu. Více se do šancí dostávali hosté, ale obrana domácích odolávala. Králův Dvůr se snažil zahrozit z rychlých protiútoků, těsně před koncem se dostali do šance Sedláček s Kůželem, ale branku hostů nakonec neohrozili. Zápy tradičně kontrovali nebezpečnými standardkami, ale ani z nich nedokázaly branku vytěžit, a tak se týmy po 90 minutách hry rozešli smírně.

Rozhodnout tak musel penaltový rozstřel. Ten se lépe povedl domácím střelcům, z nichž pouze střelec gólu Procházka trefil břevno. Jelikož však Krček chytil hostům pokusy hned dva, připsali si domácí Cábelíci po bojovném výkonu do tabulky ČFL po delší době konečně další body.

 

Zdroj: cabelici.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Trenér Tomáš Šilhavý: "Musíme přiznat, že soupeř měl více příležitostí, ale náš výkon se postupem zápasu zlepšoval a na konci jsme měli k vítězství zase blíže my. Tuto výhru, byť na penalty, jsme potřebovali jako sůl a jsme za ní rádi."




Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , D. Kůžel [-] , M. Hejda [-] , D. Dolák [-] (75. J. Sedláček [-] ) , J. Bouček [-] , T. Šebek [-] , M. Procházka [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , J. Balšánek [-]

SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (82. S. Kim [-] ) , . Dias [-] (67. J. Eliáš [-] ) , V. Svoboda [-] (82. . Dos [-] ) , M. Jelínek [-] , P. Putz [-] (67. V. Hron [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Fabián [-] (75. F. Hakl [-] ) , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 44. J. Bouček , 58. M. Hell - 36. M. Jelínek , 67. J. Jelínek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Radina Marek - HÁDEK Jaroslav, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Podzimek

Expert: Daniel Černý
Tip experta: remíza

Bude to boj a oba soupeři si rozdělí body. Na penalty ale zvítězí Zápy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích