2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 17:00

23.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany po druhé za sebou doma zvítězily stejným výsledkem, Ústí nad Orlicí odjiždí s prázdnou


Branky


12

Ústí nad Orlicí si v minulém kole připsalo velmi cenný skalp pražského Vltavínu, který přetlačilo v domácím prostředí na penalty. Brozany si oproti tomu dopřály volný víkend a na domácí střetnutí s Východočechy se tak mohly řádně naladit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní trefou Mešiče šli domácí do vedení

Domácí potřebovali body, začali proto velmi aktivně, ale moc nebezpeční nebyli. V 5. minutě sice efektně přes hlavu vypálil z 10m Chukwuma, mířil však do středu branky, kde si míč pohodlně sebral Krátký. Od 15. minuty přebrali iniciativu hosté, mnohem častěji se hrálo na polovině Brozan, nebezpečně však vyhlížel jen průnik Skalického z 35. minuty, po jehož centru byl ve vápně
čistě od míče odstaven Souček.

 

Nejpodstatnější moment zápasu přišel v 37. minutě, kdy se po rohovém kopu zmocnil míče na hranici šestnáctky Mešič a nevídanou křížnou ránou přes celou branku do šibenice otevřel skóre. Domácí se po gólu zatáhli před vlastní pokutové území, kde bez problémů bránili svůj náskok. Chvíli poté navíc po nenápadném protiútoku otřel svůj pokus o tyč Eliáš. Do šaten se ale šlo za stavu 1:0.

Pojistku na výhru Brozan dal Novotný, ústečtí byli téměř neškodní

Po přestávce se obrázek hry nezměnil, svěřenci trenéra Chudého obléhali branku soupeře, ale k úspěchu jejich snaha nevedla. Gólman Lipš se zahřál jen při několika standardních situacích, které však tentokrát ústeckým hráčům vůbec nevycházely. Nejblíže úspěchu byl hned v 47. minutě střídající Habrman, jenž na zadní tyči neusměrnil do sítě centr Langera, obdobně se po centru levého beka Jiskry zachoval v 63. minutě i kapitán Souček.

 

V 79. minutě naopak domácí po rychlém protiútoku znovu atakovali vnější konstrukci branky. Ve chvíli, kdy Ústí hrálo vabank s J. Chlebounem na hrotu, přišlo definitivní rozhodnutí. Nejlepší domácí hráč Novotný po dalším protiútoku do otevřené obrany vypálil z ostrého úhlu a Krátký si jeho střelu srazil do branky. Tento gól definitivně sebral hostům naděje na dobrý výsledek a Brozany tak uhájily svůj stánek a berou 3 body.

 

Zdroj: Jan Skácel (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Trenér Václav Chudý: "Bohužel to nebyl náš zápas. Nedařilo se nám nic, měli jsme špatný pohyb, prohrávali jsme osobní souboje. Zkrátka a dobře, dnes jsme si vyhrát nezasloužili."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Mešič [-] (86. D. Petryk [-] ) , P. Novotný [-] , C. Chukwuma [-] (78. I. Šollar [-] ) , J. Stehlík [-] , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , V. Zubashivskyi [-] (89. P. Berger [-] ) , P. Eliáš [-] , T. Maigini [-] , T. Bubeníček [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Střelec [-] (61. R. Mufanzwaini [-] ) , O. Skalický [-] , D. Mayer [-] (82. T. Pinkava [-] ) , V. Pazdera [-] (46. V. Habrman [-] ) , J. Souček [-] , T. Lněnička [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-] , F. Čech [-] (70. P. Chleboun [-] )

ŽK: 67. M. Studecký , 87. P. Novotný , 91. R. Cibulka - 91. J. Chleboun .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Němec Václav - PRŮCHA Miroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Daniel Černý
Tip experta: remíza

Zápas rozhodnou až pokutové kopy, kde vyhraje šťastnější tým.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích