3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

22.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy ve šlágru kola přesvědčivě porazily Domažlice a znovu odskočily svým pronásledovatelům


Branky


16

Na Zápy připravil úvod jara značně těžký los, když po výjezdu do Holešovic, kde padly na penalty s Vltavínem, přivítaly o týden později doma tradičně silné Domažlice. Západočeská Jiskra má los ale podobně náročný, v minulém kole doma nestačila na Radotín, což chtěla odčinit na hřišti lídra soutěže a boj o čelo tabulky tak ještě zdramatizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Záp už po poločase, Domažlice téměř bez šancí

Zápy do utkání vstoupily aktivněji a snažily se získat převahu. Do obrovské šance se v 17. minutě dostával Matějka, ale domažlický Švihořík mu plány zkazil a míč vytěsnil mimo. Za deset minut už ale bylo pro zápské fotbalisty veseleji, jelikož si přetažený míč na zadní tyč zpracoval kapitán M. Jelínek a propálil ho přes brankáře až do sítě.

 

Domácí pak ještě párkrát zahrozili ze standardních situací, ale nic podstatného se už do poločasového hvizdu rozhodčího nestalo.

Stvrzenku na výhru daly Zápy v druhé půli, výhru režírovali oba Jelínkové

Hned zkraje druhého dějství mohl navýšit vedení Hašek, ale zápský pravý bek byl míčem nakonec zaskočen a nedokázal ho nasměrovat do odkryté klece. To mohl potrestat jeden z domažlických hráčů v 52. minutě, leč jeho střela prosvištěla jen těsně vedle. To, co se nepovedlo na začátku poločasu Haškovi, se povedlo v 58. minutě jeho kolegovi z obrany Dubnovi, který hlavou zavěsil a bylo to už o dva góly. Následně se hra rozkouskovala mnohými střídáními, až v 67. minutě opět přišla velká šance domácích, ale Svoboda po pěkné kombinaci zakončoval razantně nad.

 

Alespoň snížit mohli Domažlice v 69. minutě, ale Skopového ránu bravurně kryl Frydrych. Pojistku pak na výhru Záp dal v 72. minutě J. Jelínek, který zužitkoval dlouhý aut do vápna a proloužení jednoho ze svých spoluhráčů. Víceméně bylo dvacet minut před koncem rozhodnuto, ale domácí nepolevovalo a chtěli v gólových hodech pokračovat. Opět na zadní tyči vyplul kapitán Záp M. Jelínek, ale druhý gól v zápase nezapsal, protože bránu minul. To ho ale vůbec nemuselo mrzet, protože zápas skončil jasným vítězstvím zápského celku o tři branky.



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (81. . Dos [-] ) , . Dias [-] (79. S. Kim [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] , P. Putz [-] (71. V. Hron [-] ) , J. Jelínek [-] (87. M. Macek [-] ) , T. Fabián [-] , M. Pávek [-] (60. J. Eliáš [-] ) , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - F. Čihák [-] (67. J. Teršl [-] ) , D. Černý [-] (59. D. Skopový [-] ) , M. Hrubý [-] (64. M. Rychnovský [-] ) , P. Mužík [-] (79. T. Arzberger [-] ) , J. Matas [-] , J. Vais [-] , M. Mlynařík [-] (64. D. Brabec [-] ) , J. Kadar [-] , M. Bauer [-] , P. Došlý [-]

ŽK: 41. P. Putz , 87. V. Hron - 90. D. Brabec .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Hocek Petr - MATOUŠEK Lukáš, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Ludvík Tůma
Tip experta: výhra domácích

Domažlice mají velmi dobrý a silný mančaft. Avšak Zápy, pokud chtějí postoupit, musí tento zápas vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích