2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

22.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice doma opět vítězně, Velvary se z východu Čech vrací bez bodů


Branky


16

Živanice se od porážky v úvodním kole zvedly herně i výsledkově a v podobném rytmu chtěly pokračovat i doma proti Velvarům. Těm se naopak motor na přísun bodů trochu zadrhl, a proto chtěly opět zabrat a z venku body přivést.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Živanic přinesla kýžený úspěch, Ptáček poslal Sokol do vedení

Úvod utkání přinesl spíše opatrné oťukávání a spoustu nepřesností na obou stranách. První velkou šanci si vypracovali domácí v 18. minutě, kdy Nikodem zleva přesně centroval do malého vápna, Petrus však bezchybnou přihrávku nezúročil, když hlavou mířil doprostřed brány. O pár minut později se zastřeloval pro změnu domácí Hundák, mířil však nad tři tyče Měsíčkovy branky.

 

Živanice byly v průběhu prvního poločasu aktivnějším mužstvem a úvodní branka byla na spadnutí. Skóre však otevřel až několik minut před koncem úvodní části Ptáček, když po zahrávaném rohu, který propadl až k zadní tyči, dorazil míč do branky. Ve 43. minutě prudkou střelou z hranice velkého vápna zkoušel pozornost hostujícího gólmana Hundák, skóre se již však před odchodem do šaten nemělnilo.

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. Domácí byli aktivnější, byli více na míči a hosté více méně sekundovali. Ve 49. minutě oslovil krásným centrem Gorol Štěpánka, ten však mířil mimo brankovou konstrukci. Zasloužené zvýšení přišlo po hodině hry, kdy se míč po ose Petrus – Polák dostal k Nikodemovi a ten přízemní střelou z úrovně hranice velkého vápna ukázkově zamířil k tyči – 2:0. Hosté korigovali stav utkání až v samém závěru, kdy míč gólman Volšík po rohovém kopu nejprve zachytil, ale ten mu následně vyklouzl z rukavic a Obrtlík pohodlně dorazil – 2:1

Více zde: https://sokolzivanice.webnode.cz/news/zivanice-bodovaly-po-ctvrte-v-rade-aktualne-pripsaly-zaslouzene-tri-body-za-utkani-se-slovanem-velvary/

Velvary stihly jen zkorigovat, výhru domácím vystřelil Nikodem

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první. Domácí byli aktivnější, byli více na míči a hosté víceméně sekundovali. Ve 49. minutě oslovil krásným centrem Gorol Štěpánka, ten však mířil mimo brankovou konstrukci hostí.

 

Zasloužené zvýšení přišlo po hodině hry, kdy se míč po ose Petrus-Polák dostal k Nikodemovi a ten přízemní střelou z úrovně hranice velkého vápna ukázkově zamířil k tyči a navýšil na 2:0. Hosté korigovali stav utkání až v samém závěru, kdy míč gólman Volšík po rohovém kopu nejprve zachytil, ale ten mu následně vyklouzl z rukavic a Obrtlík pohodlně dorazil na konečných 2:1.

 

Zdroj: sokolzivanice.webnode.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
Trenér Roman Oliva: „Prvních dvacet minut jsme hráli nepřesně. Potom si to ale všechno sedlo a pracovitého soupeře jsme přehrávali. Byli jsme častěji na balonu a vytvářeli si šance. Dvě z nich jsme proměnili. V závěru jsme po hrubé chybě nechali Velvary snížit a utkání jsme dohrávali pod tlakem. Stává se nám to opakovaně. Přitom stačilo hosty dorazit. Příležitosti jsme k tomu měli."

Slovan Velvary
připravujeme:



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - R. Gorol [-] , M. Ptáček [-] , P. Motyčka [-] , M. Staněk [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (71. J. Gašpar [-] ) , D. Petrus [-] (84. F. Pánek [-] ) , M. Hundák [-] (87. M. Ferčák [-] ) , M. Buriánek [-] , J. Nikodem [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Polák [-] (54. B. Havel [-] ) , J. Kafka [-] , P. Kovařík [-] (64. J. Kalaš [-] ) , T. Nosek [-] , V. Pavlíček [-] , M. Doležal [-] (78. J. Pospíšil [-] ) , J. Ludvík [-] , L. Vopat [-] , T. Tenkl [-] , M. Obrtlík [-]

Počet diváků: 160. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - OPOČENSKÝ Vojtěch, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Ludvík Tůma
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný souboj. Myslím, že domácí dají první gól a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích