1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

22.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek doma opět úspěšný, Dobrovice zůstává na jaře stále bez bodu


Branky


16

Dobrovice přijížděla na jihočeskou půdu s touhou konečně zlomit jarní nezdary a připsat si první body. Domácí Písek chtěl naopak navázat na předchozí domácí zápas a odčinit venkovní nezdar z kola minulého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý tým část poločasu lepší, branka ale nepadla

Hosté byli v začátku aktivnější a v 10. minutě se do dobré příležitosti prodíral Volf, na poslední chvíli mu ale odebral obranným zákrokem míč jeden z domácích zadáků. Ve 23. minutě se do dobré příležitosti dostal domácí útočník Ratkovič, který ale místo střely volil přihrávku, kterou zachytila obrana hostů.

 

Ve 27. minutě zahrozil Ulbrich, který ve vápně hlavičkoval a míč skončil jen kousek vedle dobrovické brány. Domácí v této fázi utkání zcela přebrali iniciativu a i nadále se jim dařilo po vápno hrát velmi dobře, ale ani Presl ve 36. minutě a Hrachovec v minutě 44. náznaky svých šancí nedotáhli k přímemu ohrožení Bartošovy branky. Bez branek tak skončil první poločas.

Úvod poločasu vyšel Písku skvěle, jediný gól Ratkoviče byl nakonec rozhodující

Co se nepovedlo domácím v poločase prvním, dokázali hned na začátku druhého. Do vápna se s míčem dostal Ratkovič a střelou do horní části branky překonal Bartoše. Šlo nakonec o rozhodující moment utkání, protože ani domácí a překvapivě ani hosté se již do konce utkání do žádné větší brankové příležitosti nedostali. Dobrovičtí tak stále čekají na první jarní body, Písek podruhé za sebou doma vydoloval všechny body.

 

Zdroj: fkdobrovice.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Trenér Milan Nousek ml.: "Konečně jsme se prezentovali hrou, kterou se chceme prezentovat. Předváděli jsme líbivý fotbal. Po vedoucím gólu nastalo určité uspokojení a soupeř začal být aktivnější. Neudrželi jsme si svůj standard z první půle, přesto hráči ukázali morálku a odpracovali zápas."

FK Dobrovice
připravujeme:



Sestavy


FC Písek
M. Toma [-] - F. Vacovský [-] , A. Presl [-] (74. K. Kulík [-] ) , T. Benetka [-] , V. Hrachovec [-] (68. T. Pecka [-] ) , M. Voráček [-] , M. Held [-] , O. Běloušek [-] , A. Ratkovič [-] (86. D. Sedláček [-] ) , J. Held [-] , T. Ulbrich [-] (90. J. Sigmund [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , M. Volf [-] (62. J. Sodoma [-] ) , J. Novák [-] (67. P. Klain [-] ) , P. Bernát [-] (62. T. Osvald [-] ) , P. Tvaroha [-] , R. Žaloudek [-] , T. Valenta [-] , L. Kühnel [-] (83. D. Miškovský [-] ) , M. Routek [-] , M. Petrlák [-] (67. J. Petlička [-] )

ŽK: 53. O. Běloušek - 51. T. Valenta , 64. O. Soběslav .
Počet diváků: 307. Rozhodčí: Janoch Marek - DUDA Miroslav, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Ludvík Tůma
Tip experta: výhra domácích

Podle mě dva velmi dobře kombinující týmy. Myslím ale, že Písek doma bude přece jen silnější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů