2:1
(1:0)
90. M. Kraus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

20.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice potvrdily vzrůstající formu a favorita z Králova Dvora o gól porazily


Branky


39. D. Petrus , 52. D. Petrus - 90. M. Kraus
16

Klání dvou týmů z dolní poloviny tabulky rovněž přineslo 20. kolo třetí ligy. Domácí Živanice chtěly navázat na perspektivní výkon v Domažlicích, naopak hosté z Králova Dvora by rádi zapomenuli na výprask od Vyšehradu. Oba týmy tak měly o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Živanice ovládly první poločas, ale dokázali skórovat jen jednou

Domácí Sokol mohl jít do vedení již ve 4. minutě, ale gólman hostí vystihl Gorolovu penaltu, mířící k pravé tyči. Velkou šanci zaznamenali domácí ve 33. minutě, kdy po centru z pravé strany vyvinuli obrovský tlak na přední tyči, ale hosté hned několik pokusů zablokovali! Živanice šly nakonec přeci jen do zaslouženého vedení ještě pár minut před koncem první půle, když Ptáček krásně přihrál na levou stranu, rozběhnutý Nikodém odcentroval do vápna, kde neomylně zakončil David Petrus. Díky tomu se šlo do kabin za stavu 1:0.

Petrus druhým gólem potvrdil aktivitu domácích, hosté stihli jen Krausem snížit

Ve druhém poločase živaničtí navázali na dobrý výkon z poločasu prvního a hned po 7 minutách hry skóroval znovu Petrus, který hlavou zužitkoval rozehraný trestný kop od rohového praporku a zvýšil na 2:0. Cábelíci se poté tlačili do útoku, ale domácí Sokol díky tomu mohl zaznamenat celou řadu šancí z rychlých protiútoků. Jen díky hostujícímu Krčkovi se skóre neměnilo. Těsně před koncem zápasu domácí faulovali v pokutovém území a pískala se penalta. Krausovi sice první střelu domácí brankař vyrazil, ale na jeho dorážku už nestačil a bylo sníženo na 2:1. Krátce po rozehrání však hlavní rozhodčí utkání ukončil. Domácí byli o poznání důraznější a bojovnější, což jim vyneslo první jarní tříbodový přísun. Cábelící odjeli po nepovedeném výkonu s prázdnou.

Zdroj: cabelici.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
???: připravujeme

FK Králův Dvůr
???: připravujeme



Sestavy


TJ Sokol Živanice
Š. Hrnčíř [-] - R. Gorol [-] , M. Ptáček [-] , P. Košťál [-] , M. Staněk [-] , J. Nikodem [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (82. J. Gašpar [-] ) , D. Petrus [-] (78. P. Motyčka [-] ) , M. Buriánek [-] , D. Pánek [-] (13. M. Hundák [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , D. Kůžel [-] , M. Petr [-] (62. J. Sedláček [-] ) , D. Zelenka [-] , M. Kraus [-] , T. Šebek [-] , J. Balšánek [-] (74. D. Dolák [-] ) , M. Procházka [-] (80. J. Bouček [-] ) , M. Hell [-] , M. Hejda [-] (74. T. Bohánek [-] )

ŽK: 87. M. Buriánek - 28. D. Kůžel , 45. J. Balšánek .
Hráči zápasu: D. Petrus .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Václav Vyleta
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Živanice po minulém zápase, kdy přivezly bod po remíze v Domažlicích, na to budou chtít navázat domácí výhrou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů