0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

20.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro hosty, pražské derby v Radotíně ovládla Lokáda


Branky


16

Velice atraktivní duel týmu pohybujících se v popředí tabulky, které se netají touhou dohnat vedoucí Zápy a ještě promluvit do boje o titul, přineslo 20. kolo ČFL hned v sobotní dopoledne. Do Radotína zajížděl holešovický Vltavín a chtěl navázat na úvodní dvě výhry. To samé ale měli v plánu domácí, kteří získali sice o bod méně než jejich sok, ale těžba dvou bodů po penaltách v Zápech je určitě velmi povzbudila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vltavín měl namále, šance Olympie ale uhasil výtečný Koblenc

První poločas začali domácí pěkně od podlahy a již ve 3. minutě se do tisíciprocentní šance vřítil Fortune Bassey. Bohužel trefil jen hostujícího brankáře Koblence, který míč srazil na roh. O šest minut později se stejný hráč s devadesátkou na zádech opět objevil v příležitosti, tentokrát dobrým presinkem odebral balón hostujícímu obránci a po samostatném postupu napřáhl na hranici vápna ke střele. Přízemní pokus minul o pár decimetrů zařízení. A do třetice všeho zlého se v šanci objevil opět Fortune, ale i další střelou zamířil mimo. Ve 21. minutě se po pravé straně prosadil Lukáš Koutenský a do malého vápna poslal parádní centr. V nebezpečných pozicích se po míči natahovali Pape Sarr a Filip Císařovský.  Bohužel pro domácí vltavínští odvrátili nadvakrát na roh. K jeho rozehrání se postavil Jakub Trýzna a pokusil se skórovat přímo od autové čáry. Střílený centr se už už snášel pod břevno Koblencovy branky, hostující gólman se ale překvapit nenechal a vytáhl výborným zákrokem míč mimo tři tyče. Stejně tak si věděl rady i o dvě minuty později, kdy schoval v náruči trestný kop Pape Sarra zhruba z 18. metrů. Až ve 30. minutě se osmělili i hosté, kdy chybu v rozehrávce Olympie využil Vladimír Valíček a zhruba z osmnácti metrů jen těsně minul levou tyč Čápovy branky. Poločas zakončil smolař zápasu Fortune Bassey, kterému se na hranici velkého vápna podařilo obejít brankáře Vltavína, ale bohužel byl příliš z úhlu a pokus o střelu zblokovali obránci na roh.

Až břevno probudilo hosty, kteří se vzmátořili a gólem Veselého nakonec uzmuli tříbodovou odměnu

Tři minuty po startu druhé půle se pro domácí naskytla další skvělá příležitost. Václav Milec byl faulován na hranici velkého vápna a k rozehrání přímého kopu se postavilo několik radotínských fotbalistů. Signál nakonec vyřešil nádhernou střelou Filip Císařovský. Ondřej Koblenc se po míči natahoval marně. Bohužel pro Olympii zamířil projektil jen do břevna. A tímto okamžikem útočné snaze domácích symbolicky odzvonilo. Aktivita se přesunula na kopačky Loka. Jeho hráči se patrně přestali obávat, cože se jim stane zlého na útočné polovině. V 58. minutě se tak ve velké šanci objevil hostující Hovorka, ale křížnou střelou minul pravou tyč. Po šesti minutách se před prázdnou brankou po centru natahoval Lukáš Veselý, ale nedosáhl o pár decimetrů. O chvíli později zakončoval zajímavý signál při rozehrávce trestného kopu střídající Carlo Maione. I tato akce ale neskončila gólem. Tři varování však obraně Radotína nestačila, a tak přišel trest. V 72. minutě se na levém křídle uvolnil Vladimír Valíček a jeho přízemní centr přeletěl celé malé vápno k druhé tyči, kde stačilo Lukáši Veselému jen nastavit nohu – 0:1. Olympia dostala tvrdý direkt, ze kterého se vzpamatovávala téměř až do konce zápasu. Snahu o vyrovnání brzdily nepřesnosti a byli to naopak hráči Vltavína, jmenovitě Maione, kdo mohl opět skórovat. V nadějné šanci ale mířil mimo. Radotín se do tlaku dostal až v krátkém tříminutovém nastavení. Přesto si nedokázal vytvořit žádnou vyloženou příležitost. V posledním náznaku selhal střídající Demosthenous, takže hosté mohou do Holešovic importovat velmi cenné body.



Ohlasy k zápasu


Olympia Radotín
Asistent trenéra Richard Stražan: "Dnes jsme chtěli získat 3 body, bohužel se nám to nepodařilo. V prvním poločase jsme byli lepší, soupeře jsme do ničeho nepustili. Kromě jedné střely, která mířila vedle. V prvních dvaceti minutách jsme si vypracovali čtyři šance, dvě z toho vyložené. Bohužel jsme z nich neskórovali. Na začátku druhé půle jsme ještě nastřelili břevno. Čím déle to ale bylo 0:0, tím bylo jasnější, že to bude zápas o jednom góle. My ho nedali a soupeř ano."

FK Loko Vltavín
Trenér Martin Frýdek: "V prvním poločase jsme působili ospalým dojmem a domácí nás tlačili. Měli dvě vyložené šance, tam nás zachránil brankář výborným zákrokem. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší a ze dvou tří šancí jsme jednu využili. Vyhráli jsme se štěstím, ale řekl bych, že za druhou půli jsme si to zasloužili. Pro nás je perfektní, že se nám povedl začátek jarní části soutěže a v tom tříbodovém systému třikrát vyhrajete, soupeř třikrát remizuje a dostanete se na dostřel, nebo naopak spadnete v tabulce dolů. Ten vršek je v ČFL velmi vyrovnaný."



Sestavy


Olympia Radotín
O. Čáp [-] - F. Bassey [-] (66. V. Brabenec [-] ) , V. Milec [-] , F. Císařovský [-] (59. V. DEMOSTHENOUS [-] ) , J. Trýzna [-] (78. A. Oikonomikos [-] ) , L. Koutenský [-] , P. Sarr [-] , A. Zahranychnyy [-] , M. Jiránek [-] , D. Broukal [-] , D. Pelyak [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , D. Podzimek [-] , D. Zoubek [-] (59. C. Maione [-] ) , O. Šípek [-] (86. J. Špaček [-] ) , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , L. Veselý [-] (89. T. Rada [-] ) , B. Abena [-] , L. Láncz [-] , V. Valíček [-] (82. F. Mysliveček [-] )

ŽK: 18. A. Zahranychnyy , 87. D. Broukal .
Hráči zápasu: M. Uvíra .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Urban Michal - NĚMEC Václav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Václav Vyleta
Tip experta: výhra hostů

Pražské derby celků z horní poloviny tabulky. Myslím si, že toto utkaní skončí vítězstvím Vltavínu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza