A. Presl 13.
M. Voráček 69. (p.)
M. Held 73.
3:1
(1:1)
11. J. Kafka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

20.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek na potřetí uspěl, doma porazil Velvary


Branky


13. A. Presl , 69. M. Voráček (p.) , 73. M. Held - 11. J. Kafka
16

Souboj na začátku jara se trápícího Písku, který ze dvou zápasů nevytěžil ani body, a naopak úspěšných Velvar, které posbírali do tohoto duelu bodů pět, nabídlo 20. kolo. Písek už potřeboval nutně zabrat, Velvary chtěly navázat na bodový přísun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velvary začaly aktivně a ujaly se vedení, Písek však záhy vyrovnal

Od počátku se hrál otevřený a útočný fotbal. Mužstvo hostí bylo pro domácí hodně nepříjemné aktivním napadáním hluboko v útočném pásmu. Velvarští se již v 10. minutě prosadili vedoucím gólem z brejkové situace, když Kafka pronikl na středovou osu a mezi dvěma bránícími hráči přesně vypálil k pravé tyči. Brankář Michal Toma se natahoval marně. Z dalšího útoku mohla zvýšit náskok dvojice Havel - Vopat, ale ve 13. minutě se dostali ke slovu písečtí fotbalisté. Při jedné z mála nebezpečných akcí zatáhl míč po pravé straně Benetka, zacentroval téměř od rohového praporku a v pokutovém území zakončoval hlavou Presl. Poločas tak skončil po brankách na obou stranách nerozhodně.

Jihočeši nakonec urvali vítězství, cestu za 3 body režíroval Voráček

Do druhé půle šli s větší vervou opět hosté, kteří si chtěli opět vzít vedení. Stále častěji se však prosazovali i písečtí hráči. Zejména po příchodu Pecky, jenž vnesl na trávník znatelné oživení. V 65. minutě si ještě brankář Měsíček poradil s příležitostí Pince na malém vápně, ale o chvíli později se při přechodu hraniční čáry velkého vápna poroučel nedobrovolně k zemi střídající Pecka a nařízenou penaltu v 69. minutě bezpečně proměnil Voráček. Mířil nechytatelně k pravé tyči do protipohybu brankáře. Uplynuly tři minuty a stejný hráč mocně napřáhl ze střední vzdálenosti, jeho střelu přesměroval vlastním tělem přebíhající novic v píseckém týmu Ulbrich a bylo to 3:1. Krátce před koncem utkání si mohli domácí ještě vylepšit skóre po Peckově rohovém kopu, ale skŕe už se neměnilo.

Zdroj: fcpisek.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Trenér Milan Nousek ml.: „Těší mě, že jsme konečně vyhráli. Předchozí dva zápasy jsme vykazovali solidní hru, ale chyběly výsledky. Na hráčích bylo vidět, že to chtějí zlomit a kvůli tomu nám chyběla určitá lehkost. Do druhé půle jsme nastoupili s větší vervou a po vstřelených gólech jsme kontrolovali závěr."

Slovan Velvary
Trenér Pavel Janeček: „Chtěli jsme otupit běhavý tým Písku a napadali jsme hodně nahoře. Odměnou nám byl vedoucí gól. Po vyrovnání jsme měli sérii rohů, ale nedokázali jsme si vzít zpátky vedení. Stejně jako na začátku druhé půle, kdy se slibně vyvíjelo naše přečíslení tři na dva. Kdybychom se dostali do vedení i podruhé, zápas by mohl vypadat a skončit lépe pro nás."



Sestavy


FC Písek
M. Toma [-] - F. Vacovský [-] , T. Ulbrich [-] (90. J. Sigmund [-] ) , T. Benetka [-] , M. Held [-] (73. V. Hrachovec [-] ) , O. Běloušek [-] , D. Pinc [-] , A. Presl [-] (61. T. Pecka [-] ) , J. Held [-] , R. Vávra [-] (82. K. Kulík [-] ) , M. Voráček [-] (90. A. Hanzlík [-] )

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - J. Kafka [-] , M. Polák [-] , B. Havel [-] (69. M. Doležal [-] ) , T. Nosek [-] (79. P. Kovařík [-] ) , V. Pavlíček [-] (66. M. Müller [-] ) , P. Šalda [-] , J. Ludvík [-] , L. Vopat [-] (76. J. Kalaš [-] ) , T. Tenkl [-] , M. Obrtlík [-]

ŽK: 31. M. Voráček , 62. T. Ulbrich , 73. M. Held - 28. T. Tenkl .
Hráči zápasu: M. Voráček .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Václav Vyleta
Tip experta: výhra hostů

Velvary mají slušný vstup do jarní části. Po remíze v minulém kole budou opět chtít bodovat za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích