Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

19.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólová přestřelka nakonec pro domácí Benešov, ani tři góly venku Písku na body nestačily


Branky


14

Dvojici týmů z druhé poloviny tabulky svedlo druhé jarní kolo. Jedenáctý Benešov přivítal čtrnáctý Písek a oba týmy chtěly odčinit nepovedený start do jara, když v předchozím kole prohrály. Kvůli nepřízni počasí se utkání odehrálo na umělé trávě, což bylo pro kvalitu fotbalu jedině dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí, trefil se opět Slanina

Zápas začal lépe domácí Benešov, který se už po čtvrhodince vytasil s ukázkovou akcí, kterou přetavil podobně jako před týdnem ve Štěchovicích Slanina, který v plném sprintu přebral balón, uháněl s ním na píseckou bránu a nakonec mazácky přehodil vybíhajícího Tomu. Gól benešovské hráče zajisté povzbudil a byli to oni, kdo diktoval tempo hry. Na obou stranách byly náznaky šancí, ale tu největší měl znovu Benešov. Proti střele z 39. minutě však zasáhl brankář Písku, a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího vedení pro domácí tým.

 

Gólovou smršť zakončil Hampl a vystřelil tak vítězství Benešovu

Druhý poločas přinesl oproti tomu prvnímu mnohem víc vzrušení. Písek se osmělil a od výměny stran to byli právě hosté, kdo šel tvrdě za vyrovnáním. Dvakrát byl však proti golman Tetour, který dokýzal šance Písku mezi 52. a 54. minutou zlikvidovat. O dvě minuty později byl už i on krátký a Presl po rohu vyrovnal na 1:1. S odpovědí přispěchal ale v 65. minutě opět Benešov, který rovněž po rohovém kopu poslal do vedení Švantner. Souboj ofenziv pokračoval i nadále a Písek dokázal v 72. minutě srovnat podruhé, když se po přízemním centru z pravé strany dostal k zakončení z bezprostřední vzdálenosti Voráček a Tetourovi nedal šanci. Zápas pokračoval v zaběhlém scénáři a nadále. Benešov dokázal v 78. minutě předvést ukázkový protiútok na jehož konci stál znovu Švantner, která pohodlně zasunul do prázdné branky Písku. Uběhly dvě minuty a Presl vyrovnal gólový účet Švantnera, jelikož se znovu trefil po standartní situaci. Na chvíli jakoby se gólostroj zasekl, ale na penalty po remíze nakonec nedošlo. Benešov se totiž vytasil s další pohlednou akcí, z levé strany se balón dostal až na vápno, kde ho chladnokrevně do poloodkryté brány uklidil Hampl. Písku už na vyrovnání moc času nezbylo a tak to nakonec byl Benešov, který se mohl radovat po ofenzivním představení obou týmů ze zisku tří bodů. Písek bude muset počkat minimálně do příštího kola.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Trenér Josef Laštovka: "První poločas byl z naší strany dobrý, vedli jsme 1:0 a měli i další šance na skórování, měli jsme přidat další góly. Po přestávce nás Písek na cca 15 minut zatlačil a zaslouženě vyrovnal. Potom se hra vyrovnala a oba mančafty chtěly vyhrát. Nakonec z toho byla přestřelka se šťastnějším koncem pro nás."

FC Písek
Brankář Michal Toma: "Utkání se muselo líbit divákům, padlo 7 gólů. Mně jako golmanovi se to ale hodnotí samozřejmě hůř. Každopádně to mohlo skončit jak pro nás, tak pro ně. Nakonec byli ale šťastnější právě domácí."



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Filip [-] , Z. Vrňák [-] , O. Rataj [-] , D. Pedro [-] (85. O. Urban [-] ) - M. Slanina [-] (88. F. Zoubek [-] ) , V. Engelmann [-] , A. Lauricella [-] (67. M. Azilinon [-] ) , O. Brokeš [-] - P. Švantner [-] (90. D. Novák [-] ) , P. Hampl [-]

FC Písek
M. Toma [-] - F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , T. Benetka [-] , V. Hrachovec [-] (46. D. Pinc [-] ) , M. Voráček [-] , A. Presl [-] , J. Held [-] , K. Kulík [-] (34. M. Held [-] ) , R. Vávra [-] , T. Ulbrich [-] (86. T. Pecka [-] )

ŽK: 31. M. Slanina , 66. O. Urban , 87. Z. Vrňák - 37. V. Hrachovec , 56. J. Held , 71. A. Hanzlík , 87. A. Presl .
Hráči zápasu: P. Švantner - A. Presl .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Lukáš Batka
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Písek tento zápas ovládne, Benešov mě moc nepřesvědčil minulé kolo.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích