1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 10:30

19.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary do jara vstoupily vítězně, doma nejtěsnějším rozdílem přehrály Brozany


Branky


14

Karlovým Varům začala sezona o týden později, jelikož v prvním kole měly nastoupit na hřišti Jiren, které ale ze soutěže odstoupily. Premiéra se tak pro karlovarské fotbalisty konala až nyní, kdy na jejich trávník zajížděly Brozany. Ty si před týdnem doma neporadily s Velvarami, a proto si chtěly spravit chuť přísunem bodů z venku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vary byly aktivnější, ale první poločas branku neviděl

Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří byli o poznání aktivnější. Činil se zejména Mandula, který obraně hostů dokázal párkrát zatopit. Žádná vyložená příležitost však k vidění nebyla, na obou stranách pouze pološance. Oba týmy často brzdily nepřesnosti v kombinace a mírná nervozita. To vše přispělo k tomu, že se do šaten šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Gól padl jen jeden, Varům vystřelil tři body Mandula

Druhé dějství přineslo opět víc ofenzivních choutek z řad domácích, kteří byli odměněni po necelých 10 minutách hry. To se v 54. minuta prodral do zakončení Kalina, jehož střelu Lipš pouze vyrazil, a osamocený Mandula už mířil přesně a poslal Karlovy Vary do vedení. Až poté se osmělili i hosté a ke kompaktní obraně a důrazné hře přidali i ofenzivnější pojetí. Jejich akce však končily nepřesným zakončením, nebo jako v 81. minutě nebezpečí zažehnala domácí obrana. Vary tak těsné vedení uhájily a připisují si na jaře hned napoprvé plný počet bodů, Brozany už podruhé odcházejí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Asistent trenéra Josef Němec: "Vstup do zápasu a vůbec celý první poločas se nám vyvedl na výbornou. Do ofenzivy jsme se tlačili výhradně my. Vázla nám bohužel finální přihrávka. Do druhé půle jsme vkročili také dobře a odměnou nám byl gól Manduly na 1:0. Poslední pasáž zápasu už byla vyrovnaná a někteří naši hráči bojovali se zdravotními problémy. Náhradníci však odvedli skvělou práci a plnohodnotně zastoupili hráče ze základu. Vítězství považuji za naprosto zasloužené."

SK Sokol Brozany
Martin Studecký: připravujeme



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Kalina [-] (87. O. Frána [-] ) , D. Mandula [-] , P. Maňák [-] (90. O. Shorný [-] ) , Z. Skala [-] , R. Vokáč [-] (63. M. Geňo [-] ) , J. Hudec [-] (80. Š. Dubnička [-] ) , V. Vyleta [-] , L. Tůma [-] , M. Pěkný [-] , L. Mestl [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Maigini [-] , A. Vlček [-] (37. M. Mešič [-] ) , J. Stehlík [-] , T. Bubeníček [-] , D. Farkaš [-] , M. Studecký [-] (64. C. Chukwuma [-] ) , R. Cibulka [-] , P. Eliáš [-] , J. Benda [-] , V. Zubashivskyi [-] (73. P. Novotný [-] )

ŽK: 48. R. Vokáč , 83. J. Kalina - 42. P. Eliáš , 45. M. Studecký , 84. R. Cibulka .
Hráči zápasu: D. Mandula , V. Vyleta .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Lukáš Batka
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas, který bude podle mě nerozhodný, na penalty věřím Varům.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích