J. Krátký 54. (vl.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

19.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov podruhé za sebou domácí tvrz neubránil, Ústí nad Orlicí si odvezlo všechny body


Branky


54. J. Krátký (vl.) - 18. J. Chleboun , 36. T. Lněnička
14

Nalosování jarní části se zdálo pro Převýšov na výsost štědré, když si tento tým mohl i podruhé v řadě zahrát doma. Po vítězství nad Dobrovicí si brousil zuby i na Jiskru z Ústí nad Orlicí. Pro ni to byl vůbec první mistrovský zápas jara, jelikoř se její zápas minulý týden odložil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standartní situace přinesly Ústí dvougólové vedení, červená pro převýšovského Černého

Domácí dle předpokladů začali aktivněji a už ve 12. minutě měl velkou příležitost Kopáč, který po přízemním centru zleva jen těsně minul tyč. Ústí vlastně poprvé ohrozilo branku domácích až v 18. minutě a hned z toho bylo vedení. K exekuci přímáku z dobrých 25 metrů se postavil zkušený Chleboun a propálil vše, co mu stálo v cestě. Po půl hodině hry se na chvíli zdálo, že je vyrovnáno, když domácí dostali míč za brankáře hostí Krátkého, jenže těsně předtím se rozezněla píšťalka sudího kvůli faulu na Chlebouna a gól tak nemohl platit. O pět minut později už gól platil, jenže na druhé straně. To se po rohovém kopu do vzduchu vyšrouboval Lněnička a hosté rázem vedli už o dvě branky. Šance domácích na slušný výsledek utrpěly další výraznou trhlinu o chvíli později, když během dvou minut dvakrát tvrdě fauloval Černý, po čemž se mohl jít zchladit do sprch, jelikož mu rozhodčí ukázal dvě žluté a jednu červenou kartu. Hřebíček do rakve domácích pak mále zatloukl Vaňous, když se hezky individuálně uvolnil, ale nakonec branku těsně minul.

Domácí byli i v deseti nebezpeční, ale na vyrovnání to nestačilo

Do druhé půle nastoupili převýšovští sice v deseti hráčích, ale přesto s odhodláním s výsledkem něco udělat. Byl to ale opět Vaňous, který mohl zápas prakticky rozhodnout, jenže v 50. minutě zakončoval slabě. Domácí zápas zdramatizovali po autu v 54. minutě, který si nešťastně za svá záda srazil brankář hostů Krátký. Po gólu se začalo na hřišti spíše bojovat, než hrát fotbal, a výsledkem bylo 5 žlutých karet během 6 minut. Karetní mariáš ukončil až Lněnička, který utekl domácí obraně, ale nezakončil mezi tři tyče. Poté spálil velikou šanci domácí Kopáč, který tváří v tvář Krátkému neproměnil. Hosté pro změnu zahrozili Faltou, ale Dunda míč lapil. Posledních 20 minut pak patřilo domácím, který se hnali za vyrovnáním. Bastina však zastavil hvizd rozhodčího a s dlouhými nákopy si poradila obrana hostí, takže se stav už nezměnil. Převýšov tedy nenavázal na minulý týden, naopak Ústí veze domů velice cenné body.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Trenér Jan Kraus: "Do utkání jsme vstoupili dobře, bohužel jsme však inkasovali ze dvou standartek dva góly. Navíc k tomu jsme dostali ke konci poločasu červenou kartu a šli do desíti. Ve druhém poločase jsme hosty přehrávali a sahali po vyrovnání, bohužel se nám to nepovedlo. Jsou zápasy, které prostě nejde vyhrát..."

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Trenér Václav Chudý: První poločas byl z naší strany určitě lepší. Byli jsme nebezpečnější, měli gólové šance a dvakrát jsme se dokázali prosadit.ve druhém poločase soupeř rychle snížil a bylo z toho nakonec velké drama. Těsný náskok jsme ale udrželi až do konce utkání."



Sestavy


SK Převýšov
R. Dunda [-] - L. Vyšehrad [-] (78. D. Ličman [-] ) , J. Černý [-] , J. Špidlen [-] - T. Sedláček [-] , D. Koubek [-] , T. Labík [-] (46. D. Živný [-] ) , M. Kopáč [-] , R. Korba [-] (28. P. Novák [-] ) , T. Hynek [-] - T. Bastin [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] , L. Smejkal [-] (82. V. Pazdera [-] ) , V. Střelec [-] (70. P. Chleboun [-] ) , Z. Vaňous [-] (88. O. Skalický [-] ) , T. Lněnička [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-] , V. Habrman [-] , P. Falta [-] , F. Čech [-]

ŽK: 13. R. Korba , 29. T. Labík , 37. J. Černý , 59. L. Vyšehrad , 60. T. Hynek , 64. T. Bastin , 90. T. Sedláček - 53. F. Čech , 59. P. Falta , 65. J. Chleboun , 72. L. Smejkal . ČK: 39. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Chleboun , T. Lněnička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanousek Karel - MARTÍNEK Petr, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Lukáš Batka
Tip experta: remíza

Tady očekávám vyrovnaný duel, takže si myslím, že bude remíza.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích