2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

19.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín díky infarktovému závěru znovu vyhrál, Litoměřicko odjíždí s prázdnou


Branky


14

Litoměřicko si v úvodu jara vyšláplo na nejlepší tým tabulky Zápy a podobně chtělo ukořistit body i proti dalšímu favoritovi. Holešovický Vltavín však doma často neztrácí a zajisté chtěl potvrdit venkovní výhru ze Živanic i na svém stadionu a tím se o něco přiblížit čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit toho moc nevymyslel, zato Bulíř poslal hosty do vedení

Ještě před výkopem se odehrálo slavnostní pogratulování domácímu lodivodovi Martinu Frýdkovi, který před pár dny oslavil 50. narozeniny. Nadělit mu dárek v podobě vítězství jistě měli v plánu jeho svěřenci, kteří měli sice optickou převahu a větší držení míče, k šancím se však přes organizovaného soupeře dostávali stěží.

První náznak šance přišel po nacvičeném signálu, kdy míč rozehrál na přední tyč Šípek, Podzimek jej sklepl na vápno, kde číhal připravený Valíček, ten však balón netrefil podle svých představ a mířil vysoko nad. Ve 22. minutě Lokáda zahrozila už výrazněji, Láncz dostal přetažený centr na zadní tyč, kde se do něj opřel Podzimek, jenže ke smůle domácích byl brankář Ordelt pozorný a míč vyškrábl na roh. V následných minutách se Vltavín snažil dobýt hostující tvrz centry, které ale často končily v zámezí nebo v rukavicích brankáře.

Nakonec to tak byli hosté, kteří otevřeli ve 40. minutě účet utkání. Špatnou rozherávku domácích vystihl Verner, tvrdou ranou vyprášil Pávkovy rukavice a u dorážky byl jako první Bulíř, který míč pohotově uklidil do sítě. Do kabin se tak překvapivě šlo za stavu 0:1.

Bojovat do konce se vyplatí, Lokádě vystřelil výhru v poslední vteřině Podzimek

S jasným cílem zápas otočit šli do druhé půle hráči v zelených dresech. Obraz utkání se moc nezměnil, domácí měli více ze hry, ale hosté hrozili nebezpečnými brejky, které nejednou volaly po navýšení skóre. Kombinace domácích často vázla, k čemuž přispěl i špatný stav hrací plochy. Dlouho se hrálo bez výraznějších šancí, až se ve velké příležitosti za obranou domácích zjevil Dolejš, ale Koblenc vytasil klíčový zákrok. O chvíli později v 74. minutě pak přišla obrovská šance na druhé straně, ale Šípek po přiklepnutí Abeny branku volejem přestřelil.

Až v 83. minutě se Pražané dočkali. Láncz poslal do vápna Litoměřicka vysoký centr, jeden z obránců balón pouze prodloužil za sebe, kde číhal připravený Tichý a hlavičkou nabídl možnost střidajícímu Pouzarovi, který zblízka přesně zakončil. Vyrovnání samozřejmě pokropilo domácí živou vodou a ti chtěli za každou cenu urvat všechy body.

Dlouho se však do další šance nemohli dostat, až přišla 94. minuta a poslední akce zápasu. Šípek na polovině hřiště vybojoval míč, před vápnem hostí si ho narazil s Abenou a z brankové čáry nahrál pod sebe. Ke smůle hostí si kulatý nesmysl našel cestu skrz klubko hráčů a vyplul na hranici penaltového puntíku proti Podzimkovi, který ho nekompromisně uklidil do šibenice. Euforie domácích propukla naplno, rozhodčí ani nenechal rozehrát a zápas ukončil. Vltavín tak zůstává stoprocentní. Litoměřicko, které dlouho sahalo po výhře, nakonec odjíždí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Záložník Ondřej Šípek: "Dnes to byl těžký zápas především kvůli terénu, na kterém se hrálo. Bohužel fotbal se na něm moc hrát nedal. Litoměřicko bylo celkem organizované a pro nás bylo těžké hlavně v první půli se dostat do pořádné šance. Druhý poločas jsme ale zvýšili pohyb a vytvářeli si mnohem více šancí. Za stavu 0:1 nás podržel Pavas skvělým zákrokem při samostatném nájezdu soupeře. V závěru jsme si za vítězstvím šli a naštěstí Podzim v poslední minutě skvěle trefil výhru."

FK Litoměřicko
Trenér Zdeněk Hašek: "Nehodnotí se to lehce, dostat branku v 94. minutě, která degraduje výkon celého mužstva, vždycky zamrzí. Bohužel jsme neproměnili některé brejky a to nás stálo vítezství. Myslím, že kdybychom šli do vedení 2:0, tak se domácí už nezvedli. Prohra hodně bolí, ale odjíždíme se vztyčenou hlavou. Porazili jsme minule vedoucí celek a dnes jsme sahali po bodovém zisku s druhým mužstvem tabulky. Musíme být všichni pokorní a pracovat dál."



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - L. Láncz [-] , J. Eichler [-] (59. J. Pouzar [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , B. Abena [-] , T. Rada [-] , V. Valíček [-] (72. J. Špaček [-] ) , D. Podzimek [-] , D. Tichý [-] , D. Zoubek [-]

FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] - M. Verner [-] (67. P. Valenta [-] ) , J. Rubeš [-] , T. Bulíř [-] , P. Ippolito [-] , D. Krištof [-] , . Štefko, [-] , D. Surmaj [-] (86. D. Dura [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Šimkovský [-] , D. Dolejší [-] (74. J. Greš [-] )

Hráči zápasu: O. Koblenc - T. Bulíř .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - TESAŘ Tomáš, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Lukáš Batka
Tip experta: výhra domácích

Očekávám jednoznačnou výhru domácích.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích