M. Kraus 48. (p.)
T. Bohánek 84.
2:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:30

19.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr doma nenavázal na body z venku, Vyšehrad ho rozstřílel pěti góly


Branky


48. M. Kraus (p.) , 84. T. Bohánek - 13. F. Drobílek (p.) , 30. M. Rataj , 38. O. Švejdík , 53. D. Čapek (p.) , 76. J. Vejvar
14

Duo týmů, které v prvním jarním kole zapsaly výhru svedlo kolo další. Do Králova Dvora zajížděl z nedaleké Prahy Vyšehrad, který se netají nejvyššími ambicemi a rád by se příblížil vedoucím Zápům. To Cábelíci jsou na tom v tabulce o poznání hůře, ale uričtě by se chtěli vyšvihnout do první poloviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta odšpuntovala kanonádu, Šemíci za poločas třikrát skórovali

Hostující Vyšehrad začal aktivně a postupně se dostal do náporu a hned v 5. minutě řešil nebezpečnou situací domácí brankář Krček. Králův Dvůr postupně hru vyrovnal a v 15. minutě vystrašil pro změnu hostujícího golmana Kraus, jehož střela skončila těsně mimo.

První gól utkání nakonec přinesla penalta po zákroku domácího Hella, kterou bezpečně proměnil Drobílek. Poté Krček znovu vychytal Mareše, jenže za okamžik byl v 30. minutě krátký na zakončení Rataje, který zvýšil vedení hostů. To nebylo vše, protože Drobílek v 39. minutě rozehrál standartku na zadní tyč, obránce domácích odvrátil pouze k chytře postavenému Švejdíkovi a ten utaženým nártem nedal Krčkovi šanci. Na poločasovou přestávku tak hráči zamířili za stavu 0:3 a v šatně domácích bylo asi dusno.

Hosté už žadné drama nedopustili a uhájili vítězství o tři branky

Rázná domluva v domácí šatně asi zafungovala, jelikož ani ne po pěti minutách si hráči Králového Dvora vybojovali penaltu, kterou Kraus proměnil. Bohužel pro ně přišla v 56. minutě další penalta a už druhá v zápase pro hostující Vyšehrad, kterou tentokrát pro změnu proměnil Čapek, když poslal Krčka na druhou stranu. O chvíli později mohlo být pro druhý celek ČFL ještě veseleji, nejdříve zakončoval prudkou střelou Drobílek, posléze jeho vybídnutí zakončil hlavou Neuberg pouze do břevna.

Pátý gól vyšehradských však nakonec přeci jen přišel, jelikož se v 76. minutě snesl krásný centr z pravé strany na nabíhajícího Vejvara a ten nezaváhal. Byť podle výsledku byli domácí zralí na ručník, na hřišti se stále snažili s výsledkem něco udělat. Kosmeticky upravit výsledek a zmírnit porážku se jim nakonec povedlo po rohovém kopu v 84. minutě, který našel hlavu Bohánka, jenž nedal Otáhalovi šanci. Zbytek zápasu už se jen dohrál a Vyšehrad tak slaví po útočném představení a pěti gólech cennou výhru, Králův Dvůr naopak doma v defenzivě překvapivě propadl.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Obránce Daniel Zelenka: "První poločas měl Vyšehrad mírně navrch a šel gólem z velmi přísné penalty do vedení. Potom nás hosté potrestali dvakrát ze standartek, které zahráli opravdu dobře. Stav 0:3 v poločase byl pro nás hodně zlý, ale zkraje druhé půle se nám povedlo zkorigovat. Brzy se nám povedlo skórovat znovu, ale gól bohužel nebyl uznán pro údajný ofsajd. Být to 2:3, mohlo to být ještě zajímavé. Vyšehrad pak proměnil další penaltu a i přes náš tlak vsítil i patý gól. S tím už nešlo nic dělat, pouze jsme snížili na konečných 2:5."

FC Slavoj Vyšehrad
Záložník Tadeáš Madej: "Do zápasu jsme určite vstoupili lépe my. Bylo to ale takový souboj za soubojem, za což mohlo i hřiště, které bylo dost měkký a bahnitý. Poločas jsme však zvládli skvělě a vedli 3:0. Do druhého poločasu jsme tak dobře nevstoupili, možná jsme se výsledkem až moc uspokojili. Gólem na 4:1 jsme ale zápas víceméně rozhodli. Na to, jak vypadá výsledek, to ale rozhodně lehký zápas nebyl."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , D. Kůžel [-] (86. J. Bíba [-] ) , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] , J. Balšánek [-] (82. T. Bohánek [-] ) , T. Šebek [-] , M. Petr [-] (64. D. Dolák [-] ) , J. Bouček [-] (46. D. Zelenka [-] ) , M. Hell [-] , J. Sedláček [-] (46. M. Hejda [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
M. Otáhal [-] - J. Neuberg [-] , O. Švejdík [-] , V. Mareš [-] , P. Rys [-] (75. D. Krejdl [-] ) , D. Čapek [-] (82. T. Madej [-] ) , F. Drobílek [-] (88. D. Beňo [-] ) , M. Rataj [-] (71. J. Vejvar [-] ) , O. Brejcha [-] , P. Šlegl [-] , D. Kozel [-] (86. J. Michalec [-] )

ŽK: 7. M. Petr , 13. M. Hell - 45. M. Rataj , 71. D. Kozel .
Hráči zápasu: F. Drobílek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubec Václav - CIHLÁŘ František, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Lukáš Batka
Tip experta: výhra hostů

Vyšehrad potvrdí roli favorita a přiblíží se Zápům.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích