M. Doležal 77.
M. Obrtlík 90. (p.)
3:2p.
(0:1)
7. M. Obrtlík (vl.)
69. L. Woitek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

19.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary smazaly dvougólové manko a na penalty porazily Štěchovice


Branky


77. M. Doležal , 90. M. Obrtlík (p.) - 7. M. Obrtlík (vl.) , 69. L. Woitek
14

Další souboj týmů, které v předchozím kole zvítězily, měli možnost vidět diváci ve Velvarech. Domácí Slovan přivítal Štěchovice, na které měl v tabulce náskok 4 bodů. Hosté tak chtěli svého protivníka dotáhnout a přiblížit se mu na rozdíl pouhopouhého bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Štěchovic, kterým pomohl vlastním gólem Obrtlík

Hosté na nic nečekali a hned v 7. minutě se dostali do vedení, když na konci jejich akce stál kapitán domácích Obrtlík, od něhož míč zamířil za záda vlastního golmana. Jinak se ale zaměřili spíše na defenzivu a bránění náskoku. Velvary se snažily do soupeře bušit, ale ten občas zahrozil brejkovou situací. Zejména zavěr poločasu patřil domácím, kteří dokázali lépe operovat na těžkém terénu. Vyrovnat se jim však nepodařilo.

Velvary stáhly dvougólovou ztrátu, Obrtlík se v nastavení trefil i do správné branky

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako skončil ten první, Velvary se snažily se zápasem něco udělat, ale nebylo jim přáno. Naopak byli to opět produktivní hosté, kteří se prosadili jak jinak než z vydařené brejkové situace. V 69. minutě misky vah na jejich stranu totiž ještě více převážil Woitek, jenž se trefil podruhé za sebou a poslal Štěchovice do vedení o dvě branky.

Velvary se však nevzdávaly a odměnou jim byl snižující zásah, k čemuž jim pomohl roh, po kterém se radoval Doležal. Už už to vypadalo, že štěchovičtí své vedení uhájí, jenže přišlo nastavení a sporná situace ve vápně hostí, kterou posoudil nakonec jako penaltovou rozhodčí Aubrecht. Hráči Štěchovic protestovali, že tomu předcházel faul na brankáře Vašáka, rozhodčí však zůstal neoblomný. Míč si na puntík přichystal Obrtlík, který proměněnou penaltou defacto odčinil svůj smolný vlastní gól a poslal zápas do penaltového rozstřelu.

Exekutoři pálili ostrými, zklamal až dvanáctý v pořadí

V penaltové loterii měli dlouho navrch střelci, když se postupně prosadili všichni určení hráči obou týmů. Rozhodla tak nakonec až první dodatečná série. V ní domácí Šalda proměnil, ale hostující Novák nedal. Radovat se tak z velmi povedeného obratu a zisku alespoň dvou bodů mohli radovat Velvary, které Štěchovice přehrály a zasloužili si bonusový bod o něco víc.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary
Trenér Pavel Janeček: připravujeme

Povltavská Fotbalová Akademie
Trenér Zbyněk Busta: "Nebudu se skrývat za nějaké univerzální řeči a řeknu to na rovinu. Jsem zcela rozčarován z řízení tohoto zápasu. Rozhodčí byl od začátku proti nám, otáčel rohy, auty. Došlo to tak daleko, že když jsme ještě vedli 2:1, zasekl se v 87. minutě čas snad na 5 minut. Nakonec to dopadlo tak, že jsme dostali gól vlastně až v 98. minutě z penalty, která byla podle mě taky naprosto mimo. Tohle nemůže nikoho bavit, včetně hráčů, trenérů a fanoušků. Přišlo mi to, jako bysme byli v nějaké podřadné soutěži v Africe, a né v ČFL. Upřímně po tomhle uvažuji o tom, jestli má smysl nadále u fotbalu zůstávat. Víc k tomu nemám..."



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - J. Kafka [-] (84. J. Pospíšil [-] ) , M. Polák [-] , B. Havel [-] (69. M. Müller [-] ) , T. Nosek [-] (76. M. Doležal [-] ) , V. Pavlíček [-] (46. J. Kalaš [-] ) , P. Šalda [-] , J. Ludvík [-] , L. Vopat [-] , T. Tenkl [-] , M. Obrtlík [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , J. Lukavský [-] , F. Busta [-] , M. Novák [-] (72. P. Nehoda [-] ) , L. Batka [-] (85. D. Novák [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (60. L. Woitek [-] ) , T. Pavlík [-] (46. Š. Urban [-] ) , J. Košata [-] (84. M. Štědronský [-] ) , L. Jakobovský [-]

ŽK: 64. B. Havel .
Hráči zápasu: L. Woitek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Aubrecht Jan - TVRDÍK Ivan, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Lukáš Batka
Tip experta: výhra hostů

Očekávám těžký zápas, ale každopádně věřím, že si pojedeme do Velvar pro nějaké body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích