0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

18.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín splnil roli favorita a do jara vstoupil na půdě Živanic vítězně


Branky


16

První jarní kolo svedlo nováčka soutěže Sokol Živanice a pražský Loko Vltavín. Hosté bojují o nejvyšší příčky a na východ Čech přijeli pro tři body, které by jim pomohly stáhnout manko na vedoucí Zápy. Domácí se naopak chtěli proti favoritovi vytáhnout a vylepšit zatím nepříliš dobrou pozici na 15. místě tabulky ČFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valíček po závaru ve vápně otevřel skóre zápasu

Hráči obou tým se zpočátku sžívali s terénem, na který ještě evidentně nejsou po zimní pauze strávené na umělkách zvyklí. Bylo vidět hodně nepřesností, ale opticky měl od začátku převahu Vltavín, který se snažil kombinační hrou překonat živanický obranný val. Domácí spoléhali spíše na dlouhé pasy, s kterými si však obrana Pražanů povětšinou lehce poradila. Skóre zápasu se poprvé hnulo po čtvrt hodině hry, kdy se po závaru ve vápně Živanic míč šťastně odrazil na levou stranu, kde nikým neatakovaný Valíček s přehledem zasunul balón za bezmocného Volšíka. Vltavín si připsal ještě jednu větší šanci, ale míč po střele jednoho ze záložníků skončil těsně vedle. Živanice branku Pávka neohrozili a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Šípek druhým gólem hostů zlomil odpor domácích

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako první, ale byli hráči domácího Sokola, kteří si připsali první velké ohrožení branky Vltavínu, ale Pávek byl proti a pokus lapil. O pět později zápas prakticky rozhodl druhý gól zelených, když akci z levé strany po nabídce od Veselého zužitkoval chytře umístěnou ranou Šípek. Poté se hra rozkouskovala střídáními, ale domácí hru nedokázali oživit, aby výrazně zahrozili. Naopak Vltavín, soustředíc se na vzornou defenzivu, podnikal rychlé kontry do už více otevřené obrany domácích a mohl zvýšit své vedení. Nejblíže tomu byl Veselý, který dělovkou z úhlu orazítkoval tyč Volšíkovi svatyně. Živanice v zavěru ještě zkoušely zkorigovat stav po standartních situacích, ale obrana hostů vše pohlídala a Pávek nemusel zasahovat. Vltavín si tak odvezl do Prahy zasloužené vítězství 0:2 a přiblížil se vedoucím Zápům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
Trenér Roman Oliva: "Utkání se mi zpočátku jevilo jako vyrovnané. Vltavín ale přeci jen byl schopný se dostat do šance a tu dokázal proměnit, což asi rozhodlo. My jsme se do vážnější situace nedostali a po druhém gólu už jsme na zvrat opravdu neměli. Vázla nám hlavně předfinální fáze, nevypracovali jsme si šance. Hosté vyhráli zaslouženě.

FK Loko Vltavín
Asistent trenéra Tomáš Freisler: "Zasloužené vítězství, soupeře jsme za celý zápas nepustili do větší šance. Dobře odpracované utkání do defenzivy. Dopředu jsme i vypracovali několik šancí a dvě proměnili."



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - O. Herzán [-] (61. L. Polák [-] ) , P. Motyčka [-] , M. Staněk [-] , J. Nikodem [-] , P. Štěpánek [-] (76. F. Pánek [-] ) , D. Petrus [-] (63. J. Gašpar [-] ) , M. Hundák [-] (61. D. Pánek [-] ) , M. Buriánek [-] , R. Gorol [-] , P. Košťál [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , D. Zoubek [-] (69. D. Podzimek [-] ) , L. Láncz [-] , O. Šípek [-] (88. J. Špaček [-] ) , M. Hovorka [-] (86. J. Eichler [-] ) , F. Mysliveček [-] , L. Veselý [-] (90. J. Pouzar [-] ) , B. Abena [-] , T. Rada [-] , V. Valíček [-] (76. M. Uvíra [-] )

ŽK: 34. R. Gorol , 49. M. Buriánek - 86. D. Podzimek .
Hráči zápasu: O. Šípek , F. Mysliveček .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Tomáš Matějka
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí lepší postavení v tabulce a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích