2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

18.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěchovice si na podmáčeném terénu poradily s Benešovem a jaro začaly vítězně


Branky


74. L. Woitek , 87. L. Batka - 28. M. Slanina
16

Na stěchovickém stadionu u Vltavy domácí přivítali nedaleký Benešov, který chtěl potvrdit vydařenou přípravu a odvést si nějaké ty body. Štěchovice svého protivníka chtěly za každou cenu porazit a dotáhnout se na něj na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sólo Slaniny zajistilo poločasové vedení hostům

Hned po 8 minutách hry zaúřadoval stěchovický kanonýr Batka, jenž orazítkoval hlavou břevno za brankářem Rotbauerem. Byli to ale hosté, kteří šli do vedení v 27. minutě. Dlouhý míč propadl středem obrany domácích, rozběhlý Slanina ho dokázal zpacifikovat a Vašáka prostřelil přízemní ranou. Optická převaha domácích tak přišla vniveč a poločasový stav hrál do karet hostujícímu Benešovu.

Přívaly vody nakonec přinesly i dva góly domácích, Štěchovice v závěru spasil Batka

Během poločasové přestávky se ještě více rozpršelo a stav hrací plochy začal být na hranici regulérnosti. Pokračovalo se však v zápase, ale na žádnou fotbalovou krásu to nebylo. Přesto se domácí dostali do tlaku a v 52. minutě to byl Volešák, který málem vyrovnal. Nakonec se to povedlo štěchovickým hráčům až v 74. minutě, kdy se Woitek podobně jako v prvním poločase Slanina protáhl kolem dvou obránců a s přispěním kaluží nebo navzdory nim dokázal míč dostat až do sítě. Rozhodnutí nakonec přišlo až v 87. minutě, kdy se po rozehraném rohovém kopu nakrátko a následném centru do vápna nejlépe zorientoval Batka a bodlem míč napálil za bezmocného Rotbauera. Mohlo však dojít na penalty, ale to by nesměl Vašák zlikvidovat hlavičku Švantnera z 90. minuty. Štěchovice se tak mohli radovat z výhry 2:1, Benešov odjel domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Útočník Lukáš Batka: "Zápas musím hodnotit kladně, vyhráli jsme zaslouženě. Věděli jsme, že Benešov měl dobrou přípravu a nebude to jednoduché. Začali jsme velmi dobře, vypracovali jsme si dost slibné šance, ale bohužel nic neproměnili. Poté co jsme dostali smolný gól jsme se moc do šancí nedostávali. Druhý poločas začalo šíleně pršet a na hřišti stála voda, chvílemi to byl fakt strašné. Ale řekl bych, že to byl fotbal na jednu bránu, a to bránu Benešova. I když jsme druhou půli neměli tolik šancí, tak jsme z toho nakonec vytěžili maximum, za což jsme moc rádi!"

SK Benešov
Trenér Josef Laštovka: "V prvním poločase se dal hrát ještě fotbal, snažili jsme se hrát to, co jsme předváděli v přípravě. Myslím si, že dokud se dalo kombinovat po zemi, byli jsme lepším celkem. Domácí hrozili hlavně ze standartních situací. Po poločase přišel velký liják a Štěchovice se zvládly lépe vyrovnat s těžkým terénem. My bohužel svoje brejkové příležitosti nevyužili. V poslední čtvrthodině jsme 2x inkasovali a díky tomu bohužel prohráli. Nezbývá než se poučit z chyb a chtít se dál zlepšovat."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , L. Woitek [-] , F. Busta [-] , M. Novák [-] (24. P. Nehoda [-] ) , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (59. J. Lukavský [-] ) , T. Pavlík [-] (70. Š. Urban [-] ) , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-]

SK Benešov
N. Rotbauer [-] - D. Filip [-] , D. Pedro [-] , Z. Vrňák [-] , O. Rataj [-] - A. Lauricella [-] (76. P. Srb [-] ) , M. Slanina [-] (64. J. Vosáhlo [-] ) , V. Engelmann [-] , O. Brokeš [-] (82. O. Urban [-] ) - P. Hampl [-] , P. Švantner [-]

ŽK: 26. T. Pavlík , 44. L. Woitek , 64. M. Švejda , 89. Š. Kučera - 75. A. Lauricella , 88. V. Engelmann .
Hráči zápasu: L. Batka - M. Slanina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Tomáš Matějka
Tip experta: výhra domácích

Zde volím jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích