1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

18.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Velvar se venkovní výhrou udržel ve středu tabulky, Brozany už jsou poslední


Branky


16

Úvodní kolo ČFL svedlo také dva týmy, které s třetí ligou nemají až takové zkušenosti. Domácí Brozany chtěly zapomenout na nepovedený podzim, po němž se krčí na předposedním místě tabulky s pouhými 17 body. Velvary naopak chtěly navázat na vydařenou půlku sezóny a udržet se v horní polovině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas viděl vyrovnanou partii a po gólu na každé straně

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí Brozany, což vyústilo v několik slibných příležitostí. Avšak dvakrát Vlček a jednou Chukwuma nedokázali velvarského strážce svatyně Měsíčka překonat. Nakonec se ale druhému jmenovanému zadařilo v 23. minutě, kdy se tento nigerijský útočník prosadil po skrumáži zblízka hlavou. Zanedlouho ale kapituloval i Lipš v brance domácích, kterého překonal pěknou střelou zpoza vápna do šibenice Kafka a tak bylo skóre od 34. minuty opět nerozhodné. Domácí Sokol málem strhl vedení na svou stranu těsně před odchodem do kabin, ale Vlčkovi znovu nebylo přáno.

Tříbodový zisk vystřelil dorážkou velvarský Pavlíček

Do druhého poločasu vlétli lépe hosté a začali se tlačit před brozanskou bránu stále častěji. Zúročení tlaku přišlo v 62. minutě, kdy se po dorážce prosadil Pavlíček. Velvary se i nadále prezentovaly aktivní hrou a byly to ony, kdo si ještě připsal jednu velikou šanci, ale ani nadvakrát Lipše nedokázaly překonat. Domácí se v závěru snažili o vyrovnání, ale velvarská defenziva jim téměř nic nedovolila a ubránila náskok. Hostující celek tak zapsal velmi cenné tři body za výhru 1:2 a upevnil si sympatickou pozici ve středu tabulky. Brozany se oproti tomu díky prohře a zejména odstoupení Jiren propadly fakticky na poslední pozici.



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Fanoušek Jiří Studecký: "Dnešní velmi těžký podmáčený terén vyhovoval více hostům, kteří zvolili kombinační hru po zemi a ta fungovala lépe. Domácí taktika nakopávání míčů přes střed hřiště jednoznačně kulhala. Hosté byli lepší, výsledek plně odpovídá obrazu hry."

Slovan Velvary
Záložník Tomáš Tenkl: "Dnes to byl takový klasický první jarní zápas. Hřiště bylo špatné, hodně bláta. Prvních dvacet minut byla spíš taková oťukávačka. Potom jsme dostali góla ze standartky a to nás docela nakoplo. Zbytek půle jsme byli lepší a hezkým gólem zpoza vápna vyrovnali. Druhý poločas jsme měli herní převahu a po vydařené akci ze strany jsme dali vítězný gól. Po něm jsme si to pohlídali, Brozany prakticky neměly nic, chyběl jim lepší pohyb vepředu."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Mešič [-] , A. Vlček [-] , C. Chukwuma [-] (62. P. Novotný [-] ) , J. Stehlík [-] , D. Farkaš [-] , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , P. Eliáš [-] (67. V. Zubashivskyi [-] ) , J. Benda [-] , T. Bubeníček [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - J. Kafka [-] (88. J. Pospíšil [-] ) , M. Polák [-] , B. Havel [-] (46. J. Kalaš [-] ) , T. Nosek [-] , V. Pavlíček [-] (84. M. Doležal [-] ) , P. Šalda [-] , J. Ludvík [-] , L. Vopat [-] (80. M. Müller [-] ) , T. Tenkl [-] , M. Obrtlík [-]

ŽK: 20. M. Studecký , 51. R. Cibulka , 82. D. Farkaš - 47. V. Pavlíček , 58. M. Obrtlík , 69. J. Kafka .
Hráči zápasu: V. Pavlíček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Tomáš Matějka
Tip experta: remíza

Podle mě boj bez mnoha šancí, kde žádná branka nepadne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích