1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:30

18.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ze Záp hned na úvod jara padl, vyšláplo si na něj Litoměřicko


Branky


16

Jasně vedoucí tým ČFL s náskokem úctyhodných 10 bodů na pronásledovatele, to jsou Zápy. Středočeský klub zajížděl k prvnímu mistráku na půdu nevyzpytatelného Litoměřicka, které chtělo z pozice outsidera překvapit a posunout se v tabulce směrem k první polovině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas branku nenabídl

Více ze hry měli v úvodním dějství zápasu hostující hráči, ale vytvořili si pouze jedinou vyloženou šanci, kterou ale Ordelt lapil. Litoměřicko se snažilo zejména poctivě bránit, směrem dopředu se však k vážnější situaci nedostalo a zápského Frydrycha neohrozilo. Celky se tak na poločasovou pauzu rozešly bez branek a bylo na trenérech, jestli do druhé půle něco změní a soupeře překvapí.

Vydařený brejk zajistil domácím tři body

Žádná zásadní změna v projevu ale nepřišla a pokračovalo se ve stejném duchu i nadále. Kompaktní obrana domácích, územní převaha hostů. V 57. minutě ovšem přišel dlouhý nákop za nezformovanou obranu Záp, rychlý výpad několika hráčů Litoměřicka a jejich učebnicové provedení útočné akce, na jejímž konci stál nahrávající Štefko, který zleva vybídl Dolejšího a ten už neměl problém míč usměrnit za brankáře Frydrycha. Do konce zápasu však ještě zbývalo dost času a Zápy se s výsledkem snažily něco udělat. Závěr tak přinesl dle očekávání tlak lídra soutěže, avšak žádné větší šance nepřišly. Litoměřicko se tak postaralo o překvapivou ztrátu Záp hned na úvod jara.



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Kapitán Jakub Šimkovský: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkýho, tak jsme se na to připravovali a naštěstí se to povedlo. Soupeř hrozil hlavně ze standartek, kdy jsou důrazný, urostlí. To se nám podařilo uskákat a naštěstí jsme dali z jednoho brejku gól. Myslím si, že jsme měli ze hry víc, takže to nakonec bylo zasloužený."

SK Zápy
Útočník Tomáš Matějka: "V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsme vstřelit důležitý první gól. Bohužel ve druhé půli jsme inkasovali z ojedinělého brejku, který domácí vyřešili, jak nejlépe mohli, branku.Výsledek už se nám zvrátit nepodařilo. Pro nás tedy na úvod velká ztráta!"



Sestavy


FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] - J. Šimkovský [-] , M. Hanuš [-] , J. Rubeš [-] , P. Ippolito [-] - M. Verner [-] (92. D. Dura [-] ) , D. Krištof [-] , D. Surmaj [-] (72. P. Valenta [-] ) - T. Bulíř [-] , D. Dolejší [-] (78. J. Greš [-] ) , . Štefko, [-] (88. D. Zajac [-] )

SK Zápy
L. Frydrych [-] - R. Jukl [-] (74. . Dias [-] ) , V. Svoboda [-] (79. . Dos [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] , V. Hron [-] , F. Hakl [-] (74. P. Putz [-] ) , M. Pávek [-] , J. Duben [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 25. D. Krištof , 25. D. Dolejší , 57. M. Hanuš , 94. L. Lisa - 22. F. Hakl , 89. J. Duben , 90. M. Jelínek .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Ježek Václav - ARNOŠT Zdeněk, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Podzimek

Expert: Tomáš Matějka
Tip experta: výhra hostů

Tady volím jasnou výhru pro Zápy, nic jiného se zde ani zvolit nedá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů