1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

18.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr úvodního kola vyzněl lépe pro Vyšehrad, který kuriózní trefou porazil Domažlice


Branky


16

Souboj třetího s druhým přineslo hned úvodní jarní kolo ČFL. Vyšehrad nově nikoliv na umělce, ale na travnaté ploše strahovského stadionu Evžena Rošického přivítal Domažlice a oba týmy se chtěli pokusit stáhnout náskok vedoucích Záp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle moc krásy nenabídla a na gól se muselo čekat

První větší šanci si připsal po sedmi minutách hry domácí Drobílek, ale Brycha nepřekonal. Poté se odehrávala delší dobu spíše taktická bitva a v ostrém větru se hráči do šancí nedostávali. Hosté měli územní převahu, ale zúročit ji nedokázali. Naopak to byli domácí Pražané, kteří málem šli do vedení, když Laňka v 41.min obešel dva protihráče a mířil do šibenice, zaskvěl se však golmán Domažlic a do kabin se tak šlo bez gólů.

Úvod druhé půle přineslo rozhodnutí, kuriózní trefa Brejchy byla nakonec vítěznou

Hned úvod druhého poločasu přinesl rozuzlení zápasu. Po rozehraném rohu Vyšehradu se míč snažil odkopnout hostující Bauer, ale nešťastně trefil clonícího Brejchu, od jehož zad se míč odrazil za domažlického golmana. Kuriózní trefa domácího defenzivního štítu poslala Vyšehrad do vedení, které mohl navýšit po chvíli Čapek, Brych byl tentokrát pozorný. Jiskra naopak mohla srovnat posléze, ale své pokusy nevyužila. Domácí golman Otáhal zůstal nepřekonán a byli to naopak domácí, kteří se v závěru vymanili s defenzivy a hrozili z brejků. Rys však skóre nenavýšil, a tak zápas adeptů na postup do FNL skončil nejtěsnějším rozdílem 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Trenér Roman Veselý (Vyšehrad): „Velmi důležitý zápas hned na úvod jarní části. Z naší strany nervózní, proto také bylo v první půli hodně nevynucených ztrát a těžko jsme se dostávali do hry. Ve středové řadě to vázlo, ale gól na začátku druhé půle, kdy Brejcha svým atakováním dostal protihráče pod účinný tlak, nás zklidnil. Následovala čtvrthodinová pasáž, kdy jsme byli lepším týmem, nicméně Domažlice prokázaly svoji fotbalovost, vytvořily si dvě velké šance a mohly vývoj utkání otočit.

TJ Jiskra Domažlice
Trenér Pavel Vaigl (Domažlice): „První zápas na trávě dělal trochu problémy oběma soupeřům. V první půli byly na obou stranách jen pološance a přestože jsme si o přestávce říkali, že nesmíme udělat chybu, hned po zahájení do druhé půle jsme ji udělali a inkasovali. Snažili jsme se pak o vyrovnání, měli několik nadějných centrů a alespoň jeden gól jsme dát měli a zajistit si alespoň remízu. Nestalo se a zvítězil Vyšehrad. který má velmi dobrý tým a gratuluji mu k zisku tří bodů."



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
M. Otáhal [-] - J. Neuberg [-] , O. Švejdík [-] , V. Mareš [-] , D. Laňka [-] (46. J. Vejvar [-] ) , D. Čapek [-] (86. D. Krejdl [-] ) , P. Čapek [-] , F. Drobílek [-] (82. D. Kozel [-] ) , O. Brejcha [-] , P. Šlegl [-] , P. Rys [-] (90. T. Madej [-] )

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - F. Čihák [-] , F. Dvořák [-] , M. Hrubý [-] (71. J. Kadar [-] ) , J. Vais [-] (55. D. Černý [-] ) , P. Mužík [-] , M. Rychnovský [-] (61. D. Skopový [-] ) , M. Mlynařík [-] (81. D. Brabec [-] ) , J. Teršl [-] (71. J. Matas [-] ) , M. Bauer [-] , P. Došlý [-]

ŽK: 18. P. Šlegl - 39. P. Mužík , 52. J. Teršl , 72. F. Dvořák , 80. J. Matas .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: Klupák Petr - ŠIMEČEK Libor, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Tomáš Matějka
Tip experta: výhra domácích

Vyšehrad prokáže svoje ambice prát se o nejvyšší příčky a s Domažlicemi vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích