M. Voráček 39. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

18.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci vyloupili Písek díky skvělému druhému poločasu


Branky


39. M. Voráček (p.) - 47. M. Hell , 55. M. Kraus , 78. D. Kůžel
16

Start jara přinesl zápas dvou týmů, které jsou v tabulce spíše za očekáváními a rádi by se vyšvihly směrem vzhůru. Domácí Písek chtěl svého soka předskočit, Dvůr zase naopak od Písku odskočit v případě výhry na rozdíl 4 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina patřila Písku, který šel penaltou do vedení

Úvodní půlhodina hry přinesla tlak Písku, který se zejména šancí Helda z 14. minuty sahal po vedení, ale Krček skvěle zasáhl. Ke konci poločasu už ale začali hrát i hosté a mohli to být naopak oni, kdo si přípíše první gól, ale Sedláček ve skluzu minul branku Tomy. Ve ší. minuta přišla penaltová situace, jelikož hostující Procházka nešťastně spadl na míč rukou a rozhodčí tak domácím nabídl penaltu. Tu bez problému proměnil Voráček, takže poločas skončil za vedení Písku 1:0.

Hosté se nevzdali a třemi góly skóre otočili

Vstup do druhé půle vyšel Královému Dvoru excelentně, když hned v 47. minutě vyrovnal hlavou Hell po centru kapitána Balšánka. O 10 minut později přišel nejhezčí moment utkání, když se Kraus prohnal zprava obranou domácích a z velkého úhlu napálil míč šajtlí na zadní tyč, od níž se odrazil za záda Tomy. Parádní obrat pak hosté dokonali v 79. minutě, když se hlavou prosadil Kůžel, jemuž přichystal pěkný centr Bouček. Zbytek zápasu si už hosté pohlídali a připsali si cenné vítězství 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Trenér Milan Nousek ml.: „Mně se toto utkání hodností hůře, protože jsme prohráli. Prvních 20 minut jsme se prezentovali hodně slušnou hrou. Poté jsme však dali možnost soupeři, přistoupili jsme na jejich hru. V dalším průběhu zápasu jsme vyčerpali možnosti, jak zvrátit nepříznivé skóre.“

FK Králův Dvůr
Kapitán Jakub Balšánek: „Dnešní utkání se mi hodnotí pozitivně. Prvních 20 minut jsme se rozkoukávali, Písek byl lepší. Bohužel jsme dostali gól ze sporné penalty. Postupem času, hlavně ve druhém poločase, jsme zlepšili svou hru. Nakonec jsme zaslouženě vyhráli a vezeme domů 3 body.“



Sestavy


FC Písek
M. Toma [-] - F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , V. Hrachovec [-] , T. Benetka [-] , M. Held [-] (65. D. Pinc [-] ) , A. Presl [-] , J. Held [-] , K. Kulík [-] (73. T. Pecka [-] ) , R. Vávra [-] , M. Voráček [-] (83. J. Sigmund [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , D. Kůžel [-] , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] , J. Balšánek [-] (83. D. Zelenka [-] ) , T. Šebek [-] , M. Petr [-] (84. D. Dolák [-] ) , J. Bouček [-] , M. Hell [-] , J. Sedláček [-] (65. M. Hejda [-] )

ŽK: 21. T. Benetka , 63. V. Hrachovec - 27. D. Kůžel , 40. J. Bouček , 75. M. Hejda , 89. M. Procházka .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hájek Robert - RAPLÍK Lukáš, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Tomáš Matějka
Tip experta: výhra domácích

Písek dobře posílil a myslím, že by na domácí půdě neměl ztratit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích