Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2019 18:00

30.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derniéra Táborska měla hořkou příchuť, Vyleta byl opět při chuti


Branky


20. B. Baidoo , 63. L. Vozihnoj - 39. P. Vyleta , 44. P. Vyleta , 45. P. Vyleta , 82. D. Faber , 84. P. Vyleta
0

Poslední soutěžní zápas předehrála rezerva Táborska s Tachovem a stejně jako na celou sezónu na něj nebude vzpomínat v dobrém. Opět dobrý vstup mladého týmu do zápasu, na který navázaly nevynucené chyby. Výsledkem byla vysoká domácí porážka. Tachov opět střelecky válel, a to především díky Patriku Vyletovi, který se trefil hned čtyřikrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Vylety za šest minut

Začátky zápasu jsou dobré, ale jejich závěry už horší. Mladý tým Táborska dokáže na soupeře vlétnout a ukázat mu svou kvalitu, chybí ale zkušenosti. Stále stejná písnička se potvrdila i v předehrávce posledního divizního kola. Vstup do utkání patřil domácím, kteří se ujali herní iniciativy a ve 20. minutě získali vedení zásluhou Bryanty. Ještě pár minut před koncem první půle hubené vítězství drželi, poté se ale o slovo přihlásil Tachov. Konkrétně to byl Vyleta, který během posledních šesti minut úvodního dějství vstřelil hattrick!

Podobný scénář

Druhý poločas nabídl podobný scénář tomu prvnímu. B-tým do něj vstoupil aktivně a po hodině hry vykřesal aktivním Vozihnojem naději v podobě kontaktní branky. Místo vyrovnávací branky ale přišly znovu zbytečné chyby a Faber s Vyletou v poslední desetiminutovce trestali. Tachov si tak připsal další vysoké venkovní vítězství, domácí se se soutěží nerozloučili dle svých představ.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, soupeře jsme od první minuty přehrávali a vytvořili jsme si tlak. Byli jsme silnější na míči, v kombinaci. Vytvářeli jsme si dobré situace, vstřelili jsme branku a šli jsme do vedení. Pokračovali jsme dál v dobré hře, ale bohužel to, co nás provází celou sezónu, nás opět dohnalo. Během deseti minut uděláme tři fatální chyby, opravdu dětské zbytečné chyby a prohráváme 1:3. Vstoupíme do druhé půle, snížíme, a místo toho, abychom pokračovali v naší hře, tak uděláme další dvě chyby a dostaneme dva góly, které nás složí na kolena. Je to hrozná škoda, protože tým šel herně v průběhu jara nahoru a v závěru ty zápasy herně vypadaly dobře, ale bohužel ty chyby, které děláme nebo jsme dělali, nás stály spoustu zápasů a dobrých výsledků. Já věřím, že to pro kluky byla zkušenost, že se z toho poučí a v příštích sezonách už tyto chyby nebudou opakovat a k těmto výkonům budou uhrávat i dobré výsledky.




Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - D. Klusák [-] , J. Větrovský [-] , F. Radosta [-] , L. Vozihnoj [-] , L. Mikuláštík [-] (84. M. Brabec [-] ) , B. Baidoo [-] , M. Kubec [-] (76. R. Mischnik [-] ) , V. Štefl [-] , T. Kmeťo [-] , A. Rytíř [-]

FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Vaďura [-] , M. Folejtar [-] (82. V. Mráz [-] ) , M. Skopový [-] , M. Ruda [-] (68. D. Faber [-] ) , R. Skopový [-] , P. Vyleta [-] , M. Nemeš [-] (84. Z. Sloup [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , L. Bydžovský [-]

ŽK: 22. L. Mikuláštík .
Hráči zápasu: L. Vozihnoj - P. Vyleta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tesař Tomáš - MATYŠ Jakub, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.