2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:15

30.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira odstartovala mistrovské oslavy výhrou


Branky


13

Poslední kolo nabídlo duel týmů z top four. Admira přivítala na svém hřišti Přeštice. První půle vítěze nenabídla, když do šatny srovnal Strejček. Pražané ale mají Zahálku, který dvěma góly rozhodl o vítězi a zároveň nechal vypuknout mistrovské oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím, kteří si vytvořili několik šancí, ale mezi střelce se zapsal pouze Zahálka. Hostujícímu celku se podařilo vyrovnat ze standardky v závěru půle, když chybu Jungra potrestal Strejček. Druhý poločas byl úplně jiný než ten první. Přeštice si vytvářely šance, ale o gól šťastnější byla nakonec Admira, která využila otevřené obrany soupeře Zahálkou. Mistrovské oslavy tak měly vítěznou příchuť.

 

Galerie z oslav od Michala Jalovce.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Poslední zápas jsme začali dobře, od začátku zápasu jsme měli převahu a celý první poločas se hrál na jednu branku. Hráli jsme až moc exhibičně, chtěli jsme to tahat až do branky. Přeštice vyrovnaly po chybě brankáře ze standardní situace. Druhý poločas byla hra rozháraná, hrálo se nahoru dolů. Přeštice potřebovaly vyhrát, a tak to otevřely. Ve druhé půli byl soupeř lepší, ale my nakonec byli šťastnější.

FK ROBSTAV
Luboš Vašica, trenér: V prvním poločase nás domácí přehráli. Měli několik příležitostí, které jsme přečkali, ale neuhlídali jsme Zahálku. Poté Admira polevila a my ze standardky srovnali. Ve druhé půli jsme byli aktivnější a měli jsme i více příležitostí, které jsme ovšem neproměnili, a tak přišel trest v podobě hezkého gólu domácích, který rozhodl.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] - M. Fric [-] (46. D. Křížek [-] ) , T. Majer [-] (66. T. Pelikán [-] ) - Š. Zahálka [-] - M. Horák [-] , J. Lupínek [-] (86. S. Komínek [-] ) , J. Kurek [-] (59. J. Šimek [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] (66. M. Douděra [-] )

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Petr [-] (46. J. Bešta [-] ) , L. Mudra [-] (64. Z. Sýkora [-] ) , M. Suchý [-] , J. Duchek [-] , T. Skála [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (59. J. Peterka [-] ) , S. Staněk [-] , J. Kulhánek [-] , T. Přibáň [-]

ŽK: 79. O. Vosický , 86. Š. Zahálka - 52. M. Strejček , 67. S. Staněk .
Hráči zápasu: Š. Zahálka - M. Suchý .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Babka Ondřej - VRCHOTA Jaroslav, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích