Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 15:30

30.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatné jaro Mariánek ukončila Soběslav sedmičkou


Branky


13

Mariánské Lázně nezažily dobrou sezónu. Celé jaro se trápily, což v plné parádě dokonaly v Soběslavi. Jihočeši byli při chuti a nakonec se domácí diváci dočkali sedmi gólů do hostující sítě. Pro Spartak velmi povedené ukončení sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslavi se poslední zápas velmi povedl. Mariánky zkoušely vzdorovat především v prvním poločase, kdy si i vypracovaly nějaké šance, proměnit je ale nedokázaly. Domácí byli nekompromisní a pálili ostrými. Hattrickem se blýskl Mazouch, Vaněk ze svých šancí využil dvě. K těmto střelcům se s jednou trefou přidal Varačka a nasazení Sudy se také vyplatilo, ten dal svůj vůbec první divizní gól. Mezi střelci chyběl Kutner, ten se ale blýskl třemi gólovými nahrávkami.

 



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Od začátku zápasu to byla jednoznačná záležitost. Hosté přijeli velice odevzdaní a víceméně byla jen otázka, kolik to skončí. První hattrick v divizi vystřihl Mazouch, premiérový gól dal Suda. Vaněk měl také šance na hattrick ale bohužel trefoval vedle. Celkové sedmé místo je pro nás ve druhé sezóně v divizi úspěchem a sezónu hodnotíme velice kladně.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: V zápase jsme zklamali. O nic už nešlo, ale chtěli jsme napravit reputaci, což se nám nepovedlo. Soupeře jsme nabízeli šance a on je využil. Zápas byl vyústěním celého jara. V první půli jsme měli šance, ale nedali jsme. Po pátém gólu se naše hra úplně rozsypala.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - V. Zeman [-] , D. Maršík [-] (67. D. Suda [-] ) , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - F. Vaněk [-] , T. Mazouch [-] (55. M. Smetana [-] ) , V. Žalda [-] - M. Varačka [-] , A. Kutner [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Kořistka [-] (52. O. Parák [-] ) , M. Stehlík [-] (73. J. Holeček [-] ) , Z. Štěpán [-] (58. T. Šilhán [-] ) , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] , D. Pěček [-] (81. F. Kocián [-] ) , P. Grambal [-]

Hráči zápasu: F. Vaněk , A. Kutner , M. Varačka , T. Mazouch .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Eibl Lukáš - VYCHODIL Tomáš, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích