2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

30.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lepší rozloučení si trenér Martin Šrain nemohl přát


Branky


47. F. Dort , 69. J. Karas - 49. J. Lukeš
13

Dobříš stejně jako Klatovy hrála poslední zápas pro svého trenéra. Martin Šrain koučoval MFK jedenáct let, nyní to bylo naposledy. Jeho svěřenci mu ale udělali radost, neboť zvítězili nad silnou Čížovou a dost možná zachránili také divizi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky nastoupily bez svých opor, chyběla především útočná esa v podobě Maryšky a Jirouše. První poločas nabídl šance na obou stranách, diváci se ale gólu nedočkali. To už neplatilo po dvou minutách druhé půle, kdy se prosadil Dort. Čížová ale našla rychlou odpověď, když Lukeš loboval Webera. Domácí hráli pro svého trenéra a to rozhodlo. Junek našel před brankou Karase a ten vystřelil vedení, které domácí udrželi a získali tak velkou šanci na záchranu soutěže.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: Jsme rádi, že jsme zápas vůbec odehráli. První poločas skončil zaslouženě bez branek. Ve druhé půli jsme hned inkasovali, ale rychle jsme srovnali. Po vlastní šanci jsme dostali další gól. Šance na vyrovnání jsme měli, ale nedali jsme. Zápasu by dle mě slušela více remíza. Příležitost dostali i hráči z B-týmu. V sestavě, ve které jsme nastoupili, jsme neodehráli špatný zápas.



Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - A. Petrlík [-] , J. Horáček [-] , R. Talůžek [-] , P. Masopust [-] - R. Procházka [-] , O. Puchmajer [-] (90. D. Burda [-] ) , F. Dort [-] , V. Šrain [-] - O. Matějka [-] (61. J. Karas [-] ) , P. Junek [-] (85. P. Kozohorský [-] ) -

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - D. König [-] (46. T. Rybár [-] ) , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , M. Gregor [-] , J. Lukeš [-] (55. I. Krasnyanyk [-] ) , M. Šlapák [-] , M. Kočí [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-]

ŽK: 69. J. Novák , 75. M. Šlapák , 75. L. Dvořák .
Hráči zápasu: A. Petrlík , R. Procházka - M. Šlapák , P. Janda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trojan Michal - NEDVĚD Vít, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů