0:1
(0:1)
44. T. Senft
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

30.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany se naladily na dokopnou vítězně


Branky


44. T. Senft
13

Poslední zápas, ve kterém o nic nešlo. Do Hořovic zajížděly Sedlčany, a tak se odehrál duel ryze středočeských klubů. Ten rozhodl jediným góle v zápase Senft, který mohl dát branek daleko více. Tatran měl dobře postavenou branku, domácí trefovali konstrukci branky a vyrovnávací gól jim nebyl dopřán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny rozhodl

Zápas neproměněných šancí. I tak by se dalo označit toto utkání, ve kterém mohly oba celky vstřelit několik branek. Za hosty pálil nepřesně Senft se Soldátem hned v několika příležitostech, na domácí straně mířil pokus Březiny ze druhé půle do brankové konstrukce a neúspěšně dopadly i další šance. Bělohlávek z blízkosti překopl, Přibyl svého prostoru také nevyužil. Utkání rozhodla jediná branka, kdy se do kabiny trefil po hezké kombinační akci Dvořáka a Sirotka útočník Senft - 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, trenér: Před dokopnou jsme chtěli zápas zvládnout. Bylo to vyrovnané utkání, my jsme měli k dispozici jedenáct hráčů a pět dorostenců na lavici, kteří hráli ten den dopoledne, máme dost zraněných kluků. Hrálo se od vápna k vápnu. Soupeř šel do vedení po přečíslení. Ve druhém poločase jsme se chtěli hecnout, bylo extrémní vedro. Dvakrát jsme trefili brankovou konstrukci, měli jsme i další šance, gól z nich bohužel nepadl.

TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Diky velkému horku se nehrál fotbal ve vysokém tempu. Během celého zápasu jsme si vypracovali mnoho gólových šancí, bohužel jsme dali jen jeden gól. Kdybychom přidali nějaký navíc, mohli jsme si výsledek v klidu pohlídat. Stálo při nás i štěstí, když soupeř ve druhé půli nastřelil tyč a břevno.



Sestavy


SK Hořovice
D. Grégr [-] - V. Krupička [-] , R. Pešl [-] (74. V. Jančí [-] ) , O. Bělohlávek [-] (79. Š. Šíma [-] ) , J. Pyšek [-] , D. Klimeš [-] , J. Andrle [-] (61. T. Hlídek [-] ) , J. Machurka [-] , T. Přibyl [-] (61. J. Smetana [-] ) , J. Kuchař [-] , T. Březina [-]

TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] (46. T. Glogar [-] ) - M. Sirotek [-] (57. J. Repetný [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , L. Matoušek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] (57. D. Čipera [-] ) , M. Dvořák [-] (57. V. Lípa [-] ) , M. Kdolský [-]

Hráči zápasu: J. Kuchař - M. Kdolský , L. Brotánek , T. Senft .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAIELLO Francesco - OPOČENSKÝ Vojtěch, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů