Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

29.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany doma na Admiru nestačily


Branky


15

Jistý postup do ČFL má Admira, která slavila již po minulém kole. Do konce soutěže ale zbývaly dva zápasy, jeden takový odehráli pražané nyní v Sedlčanech. Za velké podpory domácí fans ukázali, že se obejdou i bez několika hráčů ze základu a již během první půle rozhodli o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira ovládla první půli

Jako první se v zápase do šance dostal sedlčanský Němec, ale rozvlnil pouze boční síť. Na druhé straně se po čtvrt hodině hry blýskl individuálně Čácha, když prošel po autovém vhazování po velkém vápně a střelou mezi hráče otevřel skóre - 0:1. Sedlčany šly za vyrovnáním, do dobré šance se dostal po přímáku Lípa, ale Jungr zakročil. Dalším, kdo mohl ohrozit hostující branku, byl Dvořák, ale střela po naražení Němcem šla mimo.

 

Po půl hodině hry bylo vedení pražského celku navýšeno. Čáchův dlouhý míč stihl na straně Herc a poslal ho do vápna. Odražený míč si za vápnem našel Křížek a trefil nádherně levý horní roh - 0:2. Kontaktní branku mohl přidat Kvěch z těsné blízkosti před brankářem, Jungr ho ale vychytal. Sedlčany svou šanci nevyužily, a tak znovu udeřilo na druhé straně. Křížek vysunul Pavlatu a se mířil přesně k tyči - 0:3.

 

Sedlčany nedokázaly dohnat manko

Druhá půle započala nadějným centrem Šimka, jeho nabídky ale nikdo nezužitkoval. Hra se poté přesunula před Jungra, který dobře zakročil před Haasem. Ten se při dohrání souboje s brankářem zranil a musel odstoupit ze hry. Blízko k brance měl Zahálka a Pavlata. Prvně jmenovaný přímý kop nevyužil, Pavlatovo zakončení vyhnala z branky povrchová nerovnost hřiště. První gól Sedlčan měl na kopačce Senft, ale Jungr ho vychytal. Míč však vyrazil jen před sebe a před Lípou zírala prázdná branka. Domácí fotbalista ale napálil tyč!

 

Do velké šance vyslal Štefan svého spoluhráče Pavlatu, který ale mířil mimo. I Sedlčany se dočkaly, Senftovi to v další šanci vyšlo. To když se z levé strany prosadil přes Křížka a razantním zakončením propálil brankáře - 1:3. Domácí tak vykřesali naději na bodový zisk, kterou mohl přiživit znovu Senft po nahrávce od Brotánka, ale kýžený gól loem nepřidal - Jungr konečky prstů míč vyrazil. Definitivně rozhodnuto bylo na začátku poslední desetiminutovky. Fric si narazil vlevo se Štefanem, nacentroval na Zahálku a ten přidal svůj 26. gól - 1:4.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Admiry, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Horké počasí a blížící se konec sezóny zřejmě ovlivnilo tempo zápasu, které nebylo nejvyšší. Admira předvedla svoji kvalitu, díky které zaslouženě vede divizi a téměř celý zápas nás přehrála. Nás mohou mrzet neproměněné šance, které mohly zápas ještě hlavně ve druhé půli zdramatizovat.

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Zápas jsme odehráli velmi dobře, nastoupili jsme bez několika hráčů základní sestavy. Mladí kluci předvedli dobrý výkon. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou. V prvním poločase jsme byli efektivní a vytvořili si třígólové vedení. Po poločase přišlo ochladnutí a fackou, která nás probudila, byla inkasovaná branka. Vítězství mohlo být i vyšší, ale celkově je zasloužené.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] (46. L. Matoušek [-] ) - V. Lípa [-] (71. J. Repetný [-] ) , D. Němec [-] (47. T. Senft [-] ) , M. Sirotek [-] , M. Kdolský [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , P. Lípa [-] , P. Haas [-] (56. T. Glogar [-] ) , M. Dvořák [-] (46. L. Dřevojan [-] ) , L. Brotánek [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] (46. T. Majer [-] ) - M. Fric [-] - Š. Zahálka [-] - D. Křížek [-] , T. Pelikán [-] , T. Pavlata [-] (82. S. Komínek [-] ) , M. Douděra [-] (46. J. Šimek [-] ) , J. Lupínek [-] , J. Kurek [-] (66. J. Štefan [-] ) , M. Čácha [-]

ŽK: 65. M. Čácha , 84. S. Komínek .
Hráči zápasu: M. Kdolský - J. Kurek , M. Jungr .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra hostů

Admira je první s obrovským náskokem a nedává soupeřům moc šancí. V týmu má nejlepšího střelce soutěže, takže očekávám výhru hostí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích