3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 15:00

29.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun přišel o výhru v Mariánkách v poslední minutě


Branky


15

V předposledním divizním kole přivítaly Mariánské Lázně na svém hřišti Beroun. Domácí na středočechy vlétli a dostali se do vedení. Poté ale neproměňovali šance, a tak umožnili soupeři, aby se dostal do hry. Toho Beroun využil a zápas otočil na svou stranu. V samém závěru ale domácí srovnali, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš - dostaneš

Vstup do zápasu patřil domácímu týmu, který si vytvořil tlak a hned šel do vedení. Štěpán vyslal za obranu Lattische, který pálil do břevna. Míč se odrazil k Pěčkovi a ten neměl problém ho umístit tam, kam patří - 1:0. Mariánky měly i další šance. Lattisch šel sám ze strany, ale Šebka nepřekonal. Stehlík z malého vápna mířil také pouze do berounského brankáře.

 

Neujala se ani střela Kravara, a tak přišel trest. Horel dostal míč za obranu, v souboji s bránícím hráčem byl silnější a poté si pohrál jak s domácí obranou, tak i s brankářem a dal hezký gól - 1:1. Do druhého poločasu se tak mohlo jít od nuly, neboť poslední šancí byla střela Krála zpoza vápna, která ale postrádala razanci a mířila jen do středu branky.

Beroun vedení neudržel

I do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, ale šanci si nevytvářeli. Udeřil Beroun a to hned v 51. minutě. Horel se dostal k odraženému míči na hranici vápna. Jeho střela vzala drn v úrovni penalty a skončila za Štruncem - 1:2. Fotbalisté ve žlutých dresech šli za vyrovnáním, ale v šancích neuspěl Šilhán, Štěpán ani Blažek, kterého vychytal Šebek.

 

Čas plynul a to hrálo do karet Berounu. Ten měl vítězství na dosah, ale v poslední minutě poslal Drahorád míč do vápna, Šilhán ho posunul na kopačku Štěpána a ten poslal zápas do penalt - 2:2. Po penaltové loterii bere plusový bod domácí celek.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Ze začátku jsme si vytvořili velký tlak a dali rychlý gól. Poté jsme měli další šance, ale inkasovali jsme, kdy si Horel pohrál s naší obranou a dal hezký gól. Do druhého poločasu jsme si znovu vytvořili tlak, přibrzdil nás ale další gól Berouna. Po něm jsme měli šance, ale gól jsme nedali. To se podařilo až v závěru zápasu, kdy jsme šťastně srovnali.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - D. Cinkanič [-] , P. Kořistka [-] (57. T. Šilhán [-] ) , M. Kravar [-] , D. Pěček [-] , J. Lattisch [-] (21. M. Stehlík [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Blažek [-] , Z. Štěpán [-] , P. Grambal [-] , M. Lukáš [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - J. Král [-] , D. Rigo [-] , J. Krůta [-] , M. Horel [-] , J. Počta [-] , M. Pelikán [-] (68. M. Krčma [-] ) , P. Pipiška [-] , T. Břížďala [-] , M. Štrougal [-] , L. Sklenář [-] (74. D. Soukup [-] )

ŽK: 19. V. Štrunc , 26. D. Pěček , 82. M. Kravar , 87. P. Grambal , 90. Z. Štěpán - 42. D. Rigo , 55. M. Pelikán , 82. J. Krůta , 82. J. Král , 88. M. Horel .
Hráči zápasu: P. Šebek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - NEHASIL Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Jan Červený
Tip experta: remíza

Hostům se venku sice moc nedaří, ale věřím, že v Mariánkách něco uhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích