Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

29.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas Petra Knakala v dresu Doubravky byl vítězný


Branky


15

Doubravka má na jaře formu, kterou mohla potvrdit doma s Hořovickem. To je zachráněno, a tak dostali v hostujícím celku příležitost dorostenci. Zápas dopadl jasně pro domácí, v jejichž řadách odehrál poslední zápas Petr Knakal. Loučení s ním se tak vydařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl jeden tým

Hořovicko přijelo s mladším týmem než obvykle a od začátku bylo znát, kdo je na hřišti pánem. Středočeši se nestačili rozkoukat a plzeňský celek vedl. Rohový kop propadl vápnem ke Krejčímu, který se z blízkosti nemýlil - 1:0. Vyrovnání měl na kopačce Přibyl, kterého poslal za obranu Balvín, ale hostujícího hráče vychytal Mařík a následná dorážka byla z ofsajdu. Ihned domácí rozehráli, Patrovský dostal míč za obranu a podél brankáře navýšil vedení - 2:0.

 

Domácí aktivita neupadala, ba naopak Doubravka pokračovala a dočkala se další branky. Knakal prodloužil autové vhazování na Roubala, který byl neobsazený a měl na zakončení až moc času. Míč si sklepl na prsa a přidal třetí branku - 3:0. Plzeňští fotbalisté měli i další šance, Roubal mohl přidat další gól, ale nestalo se tak.

 

Přesto pět minut před koncem se míč v hostující síti třepotal ještě jednou. Künstner vyslal Štěrbu za obranu, ale ten byl v ofsajdu. Künstner stále pokračoval v pohybu, míč sebou nahraný si převzal a situaci dva na jednoho vyřešil zpětnou nahrávkou na Štěrbu, který si již své postavení pohlídal a do prázdné branky korigoval stav první půle - 4:0.

 

 

Další gól nepadl

Do druhého poločasu hra domácích postrádala tempo z první půle, a tak se do hry dostali i hosté. Nijak výrazně ale do zápasu nepromluvili, s mladým kádrem ale nezanechali špatný dojem. Dorostenci dostali příležitost v kvalitní soutěži, kterou potřebují. Po hodině hry odstoupil ze hry Knakal, pro kterého se jednalo vůbec o poslední zápas ve žluto-modrém dresu, se kterým se vítězně rozloučil, navíc jako kvalitní obránce i s čistým kontem. Příchozí diváci další branku neviděli, a tak skóre zůstalo do konce utkání neměnné.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: Byl to super zápas ve znamení Petra Knakala, pro něhož to byl poslední zápas. Hořovicko mělo hodně mladý tým, my jsme mohli dát i více gólů, ale s výhrou jsem samozřejmě spokojený. Druhý gól byl důležitý, kdy Hořovicko nedalo obrovskou šanci a my udeřili z protiútoku.

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, trenér: Na Doubravku jsme jeli v základu se čtyřmi dorostenci a další dva měli připravené na lavici. Starší hráči už dostali volno, jelikož jsme zachráněni. Než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 4:0 a bylo víceméně po zápase. Druhý poločas jsme se semkli a zlepšili. Bylo to také tím, že Doubravka trochu polevila. Mladí potřebují hrát, rozdíl mezi dorosteneckou divizí a tou mužskou je obrovský, takže potřebují sbírat zkušenosti. Snažili jsme se hrát náš fotbal po zemi, ale moc jsme si toho nevytvořili. Spokojený jsem s nasazením dorostenců.



Sestavy


SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - L. Roubal [-] , D. Künstner [-] , M. Nový [-] , B. Shklyarskyy [-] (33. J. Štěrba [-] ) , M. Patrovský [-] (81. J. Luhový [-] ) , J. Motl [-] , O. Stružka [-] (46. T. Řehoř [-] ) , J. Trojanec [-] (46. M. Kaufner [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-] (61. M. Brož [-] )

SK Hořovice
M. Koten [-] - J. Andrle [-] (46. Š. Šíma [-] ) , T. Balvín [-] , J. Machurka [-] , J. Smetana [-] , T. Přibyl [-] , J. Hošťálek [-] , J. Kuchař [-] , V. Zítek [-] (43. J. Štajner [-] ) , T. Březina [-] (73. D. Klimeš [-] ) , T. Hlídek [-]

ŽK: 73. T. Březina , 87. J. Kuchař .
Hráči zápasu: P. Knakal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tupý Petr - MATYŠ Jakub, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Ani jednomu o nic nejde. Očekávám výhru domácích, kteří potvrdí své postavení v tabulce.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích