1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:15

28.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O zasloužené výhře Přeštic rozhodla bláznivá tříminutovka v závěru


Branky


19

Aritma na svém hřišti přivítala soupeře z Přeštic. Pražanům se utkání nepovedlo, po delší době nepředvedli moc dobrý výkon a přišli tak o body. Přeštice v zápase dominovaly a získaly plný počet bodů, ke kterému ale nevedla lehká cesta. V poslední desetiminutovce šli hosté do vedení, o které o minutu později přišli, aby si ho mohli o další minutu poté vzít zase zpátky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

Přeštice byly od začátku zápasu aktivnější, držely míč na svých kopačkách a dostávaly se do šancí. Ty ale neproměňovaly. V té největší Blahoudek našel na hranici malého vápna Skálu a ten z těsné blízkosti síť nerozvlnil. Hosté měli i další akce, ty ale ztroskotaly ve finální fázi. Aritma si výraznější šanci nevypracovala, a tak se šlo po první půli do kabin za bezbrankového stavu.

Dramatický závěr

Druhá půle nabídla podobný scénář. Skála měl další šanci, tentokrát hlavou, ale ani v té nebyl úspěšný. Staněk šel dvakrát sám na Frantu, ale neprostřelil ho. Aritma měla také jednu příležitosti, ale Turák se s Bedrnou na přední tyči nedomluvil. Zápas tak došel do poslední desetiminutovky, která během tří minut nabídla tři góly!

 

V 83. minutě zahrával Blahoudek standardku ze strany vápna. Míč celou šestnáctkou proletěl až k Přibáňovi a hosté šli slavit - 0:1. Hned o minutu později ale domácí srovnali. Beneš zahrával taktéž přímý kop, avšak kousek od kruhu na útočné polovině. Míč se snesl přes Růžičku, který situaci špatně odhadl a zapadl do branky - 1:1. Bláznivou tříminutovku uzavřela branka opět z přímého kopu. Ten si za vápnem vzal na sebe Duchek a krásně obstřelil Frantu na jeho stranu, čímž rozhodl o vítězi - 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: Soupeř byl celkově nebezpečnější, nám se zápas vůbec nepovedl. Takhle jsme dlouho nehráli, soupeř byl pohyblivější, celkově byl lepší a náš gól byl šťastný. Soupeři gratuluji, Přeštice zaslouženě zvítězily.

FK ROBSTAV
Luboš Vašica, trenér: Od samého začátku jsme byli lepším týmem, od první minuty jsme ovládli hru. Jedinou kaňkou byly neproměněné šance. Gól, co jsme obdrželi, tak byl velmi nešťastný. Za výkon musím všechny pochválit.



Sestavy


SK Aritma Praha
M. Franta [-] - J. Mareš [-] , P. Vávra [-] (63. T. Modr [-] ) , M. Polom [-] , D. Baran [-] , R. Turák [-] , J. Beneš [-] , J. Troníček [-] , D. Macháček [-] , M. Bedrna [-] , M. Macek [-] (46. D. Kocour [-] )

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Kulhánek [-] (89. J. Bešta [-] ) , M. Růžička [-] , T. Přibáň [-] , J. Duchek [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] (76. L. Mudra [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (87. J. Peterka [-] ) , S. Staněk [-] (73. R. Remiáš [-] ) , M. Suchý [-]

Hráči zápasu: J. Kulhánek , J. Duchek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Haleš Vladan - PILNÝ Marek, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích